Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Daniel Cristian Stan va candida pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei

Publicat

pe

Foto: Facebook / Daniel Cristian Stan

În politică, este obişnuit a se arunca cu petarde în mediul public, cu fumigene, cu ploaie de speculaţii, pentru a testa capacitatea de reacţie a adversarului, modul în care se pliază pe răspuns, dar şi pentru a semăna oarece confuzie în rândul electoratului.

Nu de puţine ori, acest obicei are ca scop tensionarea unor relaţii dintre anumite persoane din acelaşi grup sau din zona politică apropiată. Mai multe astfel de artificii se aprind în perioada premergătoare campaniilor electorale.

Aşa s-a întâmplat de curând şi la Târgovişte, când, în spaţiul virtual, a apărut informaţia că actualul edil al Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, nu ar mai candida pentru un nou mandat de primar şi că s-ar pregăti pentru o poziţie de parlamentar, iar pentru Primărie ar intra în bătălie Gabriel Boriga, actualul administrator public al municipiului.

Evident, Cristian Daniel Stan a percutat imediat, criticându-i pe cei care lansează astfel de informaţii în spaţiul public, cu scopul de a-l încadra într-o nuanţă de neseriozitate şi de joc al interesului politic.

„Am învățat în timp că un bun indicator al felului în care-ți faci treaba e felul în care te atacă adversarii. Dacă ai vulnerabilități mari, atacurile sunt consistente, se bazează pe anchete documentate și sunt purtate de voci competente. Dacă-ți faci treaba bine, îi lași pe adversari fără opțiuni. În situația asta, dacă au decență, tac. Dacă n-au, pun mâna pe «bolovani» și încep să arunce la întâmplare. De multe ori, aruncă în sus și nu se mai feresc, iar bolovanii le cad tot lor în cap.

Postarea e despre unii care, neștiind cum să mă mai înjure fără efect, au început să sufle într-o minciună: că voi pleca de la Primăria Târgoviște și voi candida pentru altceva. Săracii nefericiți, Vă dați seama în ce stadiu sunt dacă aici au ajuns?

Știu că «băieții» ar fi foarte bucuroși să mă vadă plecat de la Primărie. Li s-ar potrivi și lor zodiile pe partea financiară, ar mai da și ei un tun, două, nouă… Pe mine sunt supărați, că nu merge. Și n-o să meargă!

Poate că nu sunt primarul ideal, poate că nu am făcut câte mi-am propus să fac sau câte ați asteptat de la mine. Învăț însă în fiecare zi și încerc să fiu mai bun pentru ziua de mâine. Știu că fac totul cu bună credință și muncesc în această echipă pentru a rămâne ceva în urma noastră, în Târgoviște. Pentru că și eu tot aici voi rămâne!

Așa că, bârfitorilor de ocazie le urez succes la înjurături și fake-news-uri! Aruncați bolovani până nu mai puteți! Tot de jos în sus”, a scris primarul Târgoviştei pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Preot și dascăl din Râncaciov, confirmați cu COVID-19

Publicat

pe

Foto arhivă

Situație alarmantă la Râncaciov, comuna Dragomirești, județul Dâmbovița! Am aflat, pe surse, că preotul paroh ar fi fost infectat cu coronavirus, iar de duminică se află internat în spital. Se pare că și dascălul bisericii a fost contaminat.

Rămâne acum ca autoritățile abilitate să stabilească câte persoane ar mai putea fi contaminate ținându-se cont de faptul că mulți localnici au mers la slujbele religioase desfășurate la biserică.

Reamintim faptul că județul Dâmbovița ocupă primul loc la nivel național după numărul de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Funcționarii Primăriei Nucet distribuiau măști la ora 06:00 dimineața

Publicat

pe

La ora 06:00, în această dimineață, funcționarii Primăriei Nucet împărțeau măști de protecție. Acțiunea ar trebui multiplicată la nivelul întregului județ și bine ar fi să fie însoțită de sfaturi și recomandări, pe care, evident, oamenii să le și pună în aplicare. Reprezentanții Primăriei Nucet au pornit la pas prin comună, de la primele ore ale zilei, echipați în combinezoane albe.

Cetățenii din localitate sunt acum oarecum speriați, având în vedere că o femeie de 57 de ani, confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19, a murit în spitalul din Sibiu unde a fost transferată, iar fiul acesteia, de 37 de ani, se află în stare gravă, tot la Sibiu, fiind intubat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!