Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Viceprimarul de la Dragodana s-a ţinut de scandaluri în acest week-end

Publicat

pe

Viceprimarul comunei Dragodana, din judeţul Dâmboviţa, a fost protagonistul unor scene incredibile de violenţă la sfârşitul săptămânii trecute – scrie Cronica de Găeşti. Se pare că, vineri – seară, edilul ar fi lovit un bărbat din Picior de Munte, dar şi pe barmaniţa care i-a sărit acestuia în ajutor. Ieri – 24 mai, vicele ar fi mers din nou în localul cu pricina, sfârşind prin a-i înjura pe cei prezenţi fiindcă l-au întrebat despre unele treburi edilitare. În final, s-a iscat o încăierare generală.

„La data de 22 mai, politistii din cadrul Sectiei nr. 9 Politie Rurala Mătăsaru au fost sesizati de un barbat cu privire la faptul ca vânzătoarea unei societati comerciale de pe raza localitatii Picior de Munte a fost agresata. În cauza, a fost intocmit un dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Totodata, astazi – 25 mai, politistii din cadrul Postului de Politie Dragodana au fost sesizati prin plangere de un barbat de 47 de ani, cu privire la faptul ca, la data de 24 mai, ar fi fost agresat fizic de un barbat de 30 de ani, din Picior de Munte. În cauza, politiştii au intocmit un dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, este răspunsul IPJ Dâmboviţa la solicitarea formulată de Cronica de Găeşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!