Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Hai, că se poate! O Românie fără hoție! Mesajul USR PLUS la 1 an de la europarlamentarele din 2019

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița, a transmis un mesaj cetățenilor la împlinirea unui an de la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, scrutin electoral care a întors roata istoriei politice de după 1989 și care a arătat că un partid nou poate avansa rapid pe scena politică, susținut de cei care și-au pierdut încrederea în formațiunile consacrate și cu forță. Alianța USR-PLUS, la europarlamentarele de anul trecut, fără să se implice într-o campanie furibundă, fără structuri în multe localități din județ, s-a situat pe locul 3, cu un procent de 15,5%.

„Împreună, am dovedit că se poate! Am dus mesajul Alianței USR PLUS, am spus că vom trimite oameni competenți și onești în Parlamentul European, care să lupte pentru interesele noastre. Un an în care ne-au demonstrat, prin vocea lor, în Parlamentul European, că nu ne-am înșelat atunci când le-am dat votul de încredere.

USR Dâmbovița și Alianța USR PLUS Dâmbovița vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordați Hai, că se poate! O Românie fără hoție”!

ACTUALITATE

Două cazuri COVID-19, confirmate la Penitenciarul Mărgineni (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Foto arhivă

Alarmă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni, județul Dâmbovița. Încă un angajat al instituției a fost depistat cu coronavirus. Vestea a fost dată aseară printr-un comunicat al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

„Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În continuare, administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, se precizează în comunicatul transmis de ANP.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Se cere demisia prefectului judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa

Publicat

pe

Corneliu Ștefan - președinte PSD Dâmboviţa

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, a cerut demisia prefectului judeţului, Aurelian Popa, pentru faptul că s-a transformat în „agent electoral al PNL”.

„Îi atrag atenţia prefectului judeţului Dâmboviţa, să înceteze discuțiile cu primarii PSD, să îi lase în pace, să nu îi mai cheme la dânsul acasă, în vila de la Titu, unde se negociază trecerea de la Partidul Social Democrat la PNL.

Îi cer demisia prefectului Aurelian Popa pentru că, brusc, a devenit agentul electoral al PNL Dâmboviţa şi încalcă orice lege din România, dânsul fiind înalt funcţionar public. Lăsaţi colegii mei în pace şi nu mai acţionaţi la impulsurile celor din Partidul Naţional Liberal”, a fost mesajul preşedintelui PSD Dâmboviţa către prefectul Aurelian Popa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!