Connect with us

ACTUALITATE

Primar Voinești: Este inuman să-i ținem pe credincioși în afara bisericilor!

Publicat

pe

Primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu, vicepreședinte PSD Dâmbovița, consideră că măsura prin care drept credincioșilor nu li se permite, în perioada stării de alertă, să intre în așezămintele de închinăciune, respectând regulile de igienă și distanțare socială, este cel puțin ciudată, în condițiile în care, în alte situații, mult mai riscante, normele nu se aplică.

Deja, în rândul cetățenilor au apărut nemulțumiri în acest sens. Oamenii au voie să participe, respectând restricțiile impuse, doar la slujbe care se țin în curțile bisericilor. Spune primarul Gabriel Dănuț Sandu că este inuman să îi ținem pe românii cu credință și încredere în Dumnezeu, fie ploaie, fie vânt, afară, în fața sfintelor lăcașe.

„Nu înțeleg de ce nu se aplică aceleași reguli de restricție și în cazul supermarket-urilor unde, zilnic, intră mii de cumpărători care zăbovesc în interior, căutându-și cele de trebuință, zeci de minute. Cred că ar trebui să fim mai deschiși, mai atenți la lucrurile sensibile, la ceea ce românul a respectat și cinstit dintotdeauna, și anume credința în Dumnezeu și în Sfânta Biserică”, ne-a precizat Gabriel Dănuț Sandu.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. SS

    mai 27, 2020 at 6:41 pm

    Este inuman sa te folosesti in continuare de credinciosi pt propaganda psd-ista! Este inuman sa va folositi voi si biserica ortodoxa de cetatenii nevoiasi si sa-i manipulati! 30 de ani i-ati saracit si prostit si acum vreti sa-i bagati in spitalele promise si nerealizate sau sa-i trimiteti direct la groapa? Pai cine va mai voteaza „crestinilor” daca si cei saraci, carora nu le-a mai ramas decat ruga la ceruri va parasesc? Toate tarile civilizate au inteles sa respecte regulile de igiena ale momentului, catolicii au inlocuit apa sfintita cu dezinfectant, lingurita cu fursecul … numai voi sunteti criminali din „dragoste”! Opriti-va a mai face rau tarii si poporului! Ura ce ati acumulat-o datorita lacomiei nu va mai disparea niciodata! Incetati sa va mai prefaceti ca va pasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT