Connect with us

SOCIAL

S-au dat oficiali ai statului și au tâlhărit un bărbat în propriul apartament!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://newsar.ro/

Polițiștii din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Organizate București pus în aplicare, ieri – 28 mai, șase percheziții în Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov și București, la domiciliile a patru bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 61 de ani, cercetați într-un dosar de tâlhărie calificată și tentativă de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Trei dintre suspecți au pătruns, în data de 24 aprilie, într-un apartament din Capitală, declarând în fals o calitate oficială și au furat bani și bunuri, prejudiciul fiind estimat la 80.000 lei. De asemenea, bărbații l-au agresat pe proprietar. Cel de-al patrulea a stat de pază în stradă. Cu toții erau echipați cu măști de protecție și mănuși.

Ialomiţa

Arestat pentru că își șantaja fosta iubită!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din București, a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, întrucât, după ce a încheiat relația de amor cu o tânără din Slobozia, județul Ialomița, a început să o șantajeze cu distribuirea în spațiul public a unor fotografii compromițătoare cu această.

Până la urmă, fosta iubită l-a reclamat la Poliție. Se pare că bărbatul ar fi primit de la tânără, prin transfer bancar, sumă de 1.000 de lei. Acesta este acum cercetat pentru șantaj în formă continuată.

Citește în continuare

Argeș

Argeș: O mașină s-a aprins ca o torță, în timpul mersului!

Publicat

pe

Un autoturism a luat foc în mers, astăzi – 27 noiembrie, pe o stradă din Poienari de Muscel, județul Argeș. Cele două persoane din interior au reușit să se evacueze rapid, astfel că nu au suferit răni.

La sosirea pompierilor, mașina era cuprinsă în totalitate de flăcări. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile pe suprafețele fierbinți ale motorului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT