Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Țuțuianu a prezentat încă 10 candidați PRO România pentru funcțiile de primar în Dâmbovița

Publicat

pe

PRO România Dâmboviţa, în a doua zi de Rusalii, când toată lumea bugetară este în vacanţă, a mai prezentat o echipă de candidaţi pentru funcţiile de primar în comunele din judeţ. Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele organizaţiei, a precizat că, în fiecare săptămână, va aduce în faţa presei câte zece posibili viitori primari până ce va epuiza total lista de candidaţi din toate cele 89 de localităţi din Dâmboviţa.

Astăzi, liderul PRO România Dâmbovița l-a scos în prim-plan pe candidatul de la Butimanu, Marian Cristian Liontescu, care dă lumea filmului pe Primărie. Liontescu este actualmente angajat al Sudiourilor Media Pro de la Buftea şi se ocupă cu organizarea evenimentelor. Acesta va avea o misiune grea într-o comună aproape invizibilă în ultimii 25 de ani în planul imaginii, al comunicării, dar şi al realizărilor. Cei care au tot candidat aici de-a lungul timpului nu au impresionat cu nimic, nici în campaniile electorale, nici după ce au ajuns în prima poziţie. Liontescu, crede senatorul Ţuţuianu, dacă va câştiga alegerile, va rupe acest ritm neproductiv pentru localitate. A spus Ţuţuianu că, în această comună aflată la câţiva paşi de cetatea filmului românesc, nu există reţele de apă, de canalizare, școli și grădinițe moderne.

Iulian Alin Stoican, absolvent de Ştiinţe Economice, referent la Primăria Dragodana, a mai candidat în anul 2016 ca independent, a scos un scor frumos, dar a fost bătut de candidatul PSD, pe vremea aceea susţinut de Adrian Ţuţuianu, care era lider al social-democraţilor dâmboviţeni. Acum şansa îi surâde din nou.

La Vulcana Pandele, din partea PRO România, se va arunca în vâltoarea campaniei electorale pentru alegerile locale Romeo Manea. Acesta este pensionar. A lucrat 36 de ani la Oţelinox Târgovişte şi vrea să aducă o undă de schimbare în comuna natală.

Constantin Toader, de la Finta, nu este pentru prima dată introdus în jocul electoral. A mai candidat acolo şi a mai activat politic. Omul de afaceri, fost director adjunct la APIA Dâmboviţa, fost funcţionar al Prefecturii Dâmboviţa, este convins că va câştia postul de primar, ocupat acum de liberalul Florentin Oprea a cărui vizibilitate a fost spre zero în mandatul 2016-2020.

Mihăiţă Berechet candidează la Dobra şi vrea să-l scoată la pensie pe bune pe actualul primar social-democrat. Berechet este om de afaceri şi se află la prima încercare în zona politică.

Răzvan Bănaru, absolvent de studii superioare, fost viceprimar al comunei, se va lupta la Vârfuri cu primarul liberal Petru Iuga, care conduce localitatea, şi nu tocmai cu rezultate notabile, de vreo 20 de ani. Faptul că a fost în două mandate viceprimar al comunei este un avantaj, denotă că îl cunoaşte bine pe actualul edil şi capacitatea de reacţie a acestuia.

Gheorghe Popescu candidează la Lunguleţu. Primul său atuu în confruntarea electorală este că, în momentul de faţă, îndeplineşte funcţia de viceprimar al comunei.

Robert Dumitru, un tânăr fost campion la arte marţiale, actualmente om de afaceri, candidează la Mătăsaru.

Surpriză la Runcu. Florin Catană, fost viceprimar al acestei comune, se va confrunta cu actualul edil, Gheorghe Brebeanu, cu care, o vreme, a colaborat foarte bine. Catană a fost şi director adjunct la CarpatMontana, societate a Consiliului Județean Dâmbovița.

La Vulcana Băi va candida pentru funcţia de primar din partea PRO România consiliera locală Maria Ioniţă. Preşedintele Ţuţuianu este convins că reprezentanta partidului său va face o mare surpriză la Vulcana Băi, unde primarul în exerciţiu, Emil Drăghici, ocupat foarte mult cu problemele Asociaţei Comunelor din România, în cadrul căreia a făcut treabă bună, a cam fost uitat de localnici.

ALEGERI

PSD și PRO România s-au aliat în Prahova și au candidați comuni în alegerile locale

Publicat

pe

Dacă la Dâmbovița războiul dintre PSD și PRO România s-a accentuat, spre bucuria liberalilor care nu au decât de câștigat de pe urma acestui conflict declanșat între cele două formațiuni ce provin din aceiași familie politică, la vecini, în Prahova, PSD și PRO România au reușit să colaboreze. Astfel s-a creat „Alianța pentru Prahova” din care mai face parte și PPU, care îl va susține în alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova pe actualul șef al instituției, Bogdan Toader, care este și liderul social-democraților prahoveni, iar pentru poziția de primar al municipiului Ploiești „Alianța pentru Prahova” îl are ca candidat pe actualul viceprimar Cristian Ganea, membru PRO România. Soluții de colaborare electorală s-au găsit în toate orașele importante din județ, dar și în celelalte localități din Prahova.

Citește în continuare

ALEGERI

PRO România Dâmboviţa continuă să-și prezinte candidații pentru funcțiile de primar

Publicat

pe

PRO România, cu excepţia PSD, un partid cu structuri puternice, sigur pe picioare, este singura formaţiune politică nouă care a reuşit să aducă în faţa opiniei publice garnitura de candidaţi pentru posturile de primari în aproape toate localităţile din judeţul Dâmboviţa. Este vorba de o acţiune reuşită, cu care nu se poate lăuda nici măcar PNL, partid ai cărui candidaţi i-am văzut trecător pe reţele de socializare, pe diferite bannere agăţate deasupra drumurilor, atunci când ne deplasăm în teritoriu, dar despre care nu ştim mare lucru.

Astăzi, senatorul Adrian Ţuţuianu a mai prezentat în faţa presei încă patru candidaţi cu reale şanse de reuşită pe 27 septembrie, dacă ţinem cont de localităţile unde participă la scrutinul electoral.

La Morteni candidează Marian Pitaru, dublu licenţiat, un om credincios, profesor la Liceul din Vişina, tată a cinci copii. Reprezentantul PRO România vrea să revigoreze şi să facă cunoscută comunitatea din Morteni, despre care nu prea se ştie mare lucru, comuna gravitând înr-un extrem anonimt.

Şi la Pucioasa, unde Constantin Ana, orice s-ar spune, nu are rival, a găsit liderul PRO România un candidat. Aici va intra în ring Vlad Gheorghe Mircea, un tânăr dispus să încaseze „pumni electorali” din partea actualului edil, cotat la superîncredere de cetăţenii din Pucioasa.

Senatorul Ţuţuianu recunoaşte şi el că va fi o bătălie complicată, dar spune că Pucioasa este un oraş atipic, care poate crea surprize.

Un fost comandant de jandarmi, Dominel Grigoraşcu, candidează din partea PRO România la Doiceşti. Fostul militar este un bun strateg şi cunoaşte şi administraţie, îndeplinind, până la data deciziei sale de a intra în lupta electorală, funcţia de administrator public al Primăriei Doiceşti.

LaTărtășeşti candidează un meseriaş cunoscut în tot judeţul. Constantin Ionescu prelucrează marmură şi deţine în comuna natală, cu vizibilitate la şosea, un atelier de acest tip. Reprezentantul PRO România este şi consilier local. Adrian Ţuţuianu este convins că subordonatul său pe linie politică va face un scor frumos în cea mai apropiată comună dâmboviţeană de Capitală, Tărtăşeşti.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!