Connect with us

ACTUALITATE

Șeful PNL Dâmbovița și-a aranjat soția și sora în posturi călduțe și bine plătite la Ministerul Dezvoltării

Publicat

pe

Conducerea PNL Dâmbovița nu mai are treabă cu presa locală, cu cetățenii acestui județul de luni de zile. Știm că mai există deoarece îl tot auzim și vedem pe posturile tv naționale pe președintele Virgil Guran cum găsește scuze și cum își apără șefii și partidul din postura de consilier la Cabinetul premierului Ludovic Orban.

Pe ceilalți din garnitura locală, rareori îi surprindem trăgând din câte o țigară in fața sediului PNL din Târgoviște. Sunt oameni ocupați cu guvernarea și cu funcțiile primite prin varii instituții. Au grijă de activul și pasivul partidului.

Ei, care criticau la greu PSD-ul când erau la putere, fiindcă asigurau rapid apropiaților posturi bine plătite, procedează la fel, ba chiar mai abitir decât aceștia. De pildă, dreptul lider al PNL Dâmbovița, Virgil Guran, căruia îi place să pozeze într-un munte de corectitudine, și-a plasat rudele pe funcții tari chiar în Ministerul Dezvoltării.

Scrie Libertatea că soția lui Virgil Guran, Maria Guran, și sora liderului liberal, Carmen Guran, au fost angajate în ministerul condus de bunul său prieten Ion Ștefan. Înțelegem, doamnele respective or fi extrem de competente, cu știință de carte, dar chiar așa, amândouă?! Și mai vorbim de reguli, domnule Guran, de cât de binefăcător este PNL-ul?! Rușinoasă manevră. Nedemnă. O dovadă în plus că toți cei care se află vremelnic la putere nu se gândesc decât la propriul confort, știu să-și protejeze viitorul.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  iunie 9, 2020 at 8:30 pm

  un articol prea elegant pentru un nemernic bun prieten cu „Grindă”
  dacă Țuțuianu și-a rezolvat fiica și nevasta, să ajungă el proasta satului?
  nu se face, moncher!
  vezi ce neamuri ți-au scăpat și vino la vot să-ți dau o palmă cu picioru’! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT