Connect with us

Dâmboviţa

Lider ALDE îi bate obrazul preşedintelui Iohannis pentru că a jignit poporul român

Publicat

pe

Un atac virulent a declanşat liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Totul a plecat de la declaraţia şefului statului, în care le spune românilor că, dacă nu ştii să fii precaut, înseamnă că eşti prost. Ulterior, Iohannis şi-a cerut scuze pentru ieşirea sa, dar ce mai contează! Prima impresie a rămas.

„Noi am fost precauți pentru că ne pasă de sănătatea noastră și suntem în continuare, dar am fost și „proști”, într-adevăr, pentru că am înghițit minciunile voastre și pentru că am acceptat întregul „scenariu” Covid-19.

Cu toate acestea, domnule Iohannis, cum poate șeful statului să folosească un cuvânt jignitor la adresa cetățenilor? Unde este diplomația, care este exemplul primului om în stat?

Klaus Iohannis se scuză că a atras astfel atenția asupra „pericolului manipulării”. Să vă amintim că de manipulare, în toată această perioadă, s-au ocupat principalele autorități ale statului? Culmea, chiar cei care ar fi trebuit să gestioneze această situație epidemiologică.

Ați răspândit teroare prin fiecare apariție publică și ne-ați dat viața peste cap! Nu era mai simplu să căutați soluții în vederea imunizării sau tratării?

Așa cum trăim acum, cu acest coronavirus și cum probabil vom trăi mulți ani de acum înainte, așa puteam trăi și în ultimele 3 luni, fără atâtea restricții și muncind fără întrerupere. Rușine, domnule președinte, pentru această ieșire”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. SS

    iunie 12, 2020 at 2:42 pm

    Din contra, n-a avut de mult atata dreptate mai ales stiind la cine a facut referire! Nu poporul ii pune bete in roate ci voi impreuna cu psd-ul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT