Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: Au fost finalizate noi lucrări incluse în proiectul șoselei de centură

Publicat

pe

Lucrările de asfaltare a pasajului rutier de pe DN 71, la ieșirea din Târgoviște spre Aninoasa, au fost finalizate. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, au mai rămas de executat doar rosturile. Investiția este parte integrantă a proiectului de reabilitare și modernizare a drumului de centură al municipiului.

„Totodată, a fost asfaltată parțial și Aleea Sinaia, urmând ca, săptămâna aceasta, să se finalizeze și aici lucrările, iar întreg tronsonul de centură compus din pasajul rutier menționat, strada Aleea Sinaia, Strada Magrini, podul de la Valea Voievozilor, strada Calea Ialomiței și strada Calea București să ofere condiții optime participanților la traficul rutier.

În perioada următoare, vor debuta și lucrările de asfaltare pe strazile Petru Cercel și Laminorului, se vor monta grinzile la pasajul rutier de la Petru Cercel – cu precizarea că, în momentul de față, din cauza faptului că este foarte moale terenul la baza podului, nu se poate intra cu grinzile.

Vreau să mai subliniez că lucrăm și la trei stații de pompare. Am văzut problemele care sunt cu apa pe șoseaua de centură, în zona COS, și, până la finalul anului, acolo va fi gata o stație de pompare cu o capacitate de 2.400 metri cubi pe oră, ceea ce înseamnă că problemele de acolo vor fi rezolvate.

O altă stație de pompare este în zona podului de la Valea Voievozilor și cea de-a treia în zona Complexului de Natație, unde am mai făcut o stație de pompare”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

A mai spus edilul municipiului Târgoviște că, până la sfârșitul anului, lucrările incluse în proiectul de reabilitare și modernizare a șoselei de centură vor fi finalizate, cel mai probabil cu excepția podului nou de la Teiș, care îl dublează pe cel existent.

 

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Răzvad, apel către locuitorii comunei

Publicat

pe

Emanuel Spătaru, primarul de la Răzvad, a lansat astăzi un nou apel către locuitorii comunei, să îndure cu răbdare traficul infernal întrucât scopul este de a realiza două proiecte extrem de importante pentru comunitate, unul implementat de administraţia de la Răzvad și celălalt – de către Consiliului Județean Dâmboviţa.

„Dragii mei, vă înțeleg pe toți, de aceea vă rog să mă înțelegeți și voi! De mai bine de 3 săptămâni, am început lucrările la rețeaua de canalizare. Tot cam de atunci, au început lucrările și pe DJ 712, lucru care a aglomerat extraordinar de mult traficul în comuna Răzvad.

Văzând situația creată, am decis să lucrăm pe timp de noapte, expunâdu-ne la riscuri mari, însă am făcut-o!

Sunt situații unde, fie adâncimea este prea mare, fie sunt foarte multe conducte, cabluri etc., astfel că ne obligă să lucrăm ocazional și ziua, ca și acum, când avem nevoie să lucrăm ziua. Răzvad are nevoie de rețea de canalizare! O așteaptă de mai bine de 25 de ani, de aceea vă rog să îndurăm cu toții acest trafic infernal pentru scurt timp, pentru a realiza un bun necesar. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere”!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT