Connect with us

Giurgiu

Spargere la vila fiului senatorului de Giurgiu Niculae Bădălău

Publicat

pe

Sursa foto: Click!

Se pare că hoţii au o plăcere deosebită să dea năvală în casele aparţinând familiei senatorului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău. După ce în 2018, hoţii au intrat în locuinţa demnitarului în timp ce acesta era acasă şi au plecat cu bijuterii, un ceas şi un pistol, noaptea trecută, a venit rândul să fie călcată de spărgători vila fiului parlamentarului – Gabriel, situată în Bolintin Vale.

Din primele informaţii, intruşii ar fi plecat din căsoiul de peste 400.000 de euro al tânărului Bădălău cu mai multe bunuri de valoase, printre care se numără o colecţie de ceasuri, două din aur masiv, evaluate la peste 80.000 de euro. Gabriel Bădălău a spus poliţiştilor că din casă îi lipsesc şi 30.000 de euro. Imobilul era împânzit de camere de supraveghere, dar, culmea, acestea nu erau funcţionale.

Oamenii legii prezenţi la faţa locului au constatat cu stupoare că o pare din lucrurile reclamate a fi furate au fost găsite. În atare condiţii, anchetatorii mai au în vedere şi o evenuală înscenare a furtului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Incendiu violent într-o gospodărie din Crevedia Mare

Publicat

pe

Un atelier și bunurile din interior – un aparat de sudură, o moară de uruială, un gater pentru lemne, aproximativ 1,5 mc lemne de foc – au fost distruse de foc, duminică după-amiază, în localitatea Crevedia Mare, județul Giurgiu. De asemenea, incendiul a cuprins un gard din apropiere și o cultură de porumb. Totodată, au ars de vii și doi porci, anexa respectivă fiind folosită și ca adăpost pentru animale.

Pompierii au acționat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, reușind să împiedice extinderea focului la casă. Se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm să:
– efectuaţi verificarea periodică a instalaţiei electrice;
– nu folosiţi instalaţii electrice improvizate;
– la suplimentarea receptoarelor asiguraţi-vă că instalaţia existentă poate prelua consumul adiţional;
– verificaţi periodic cordoanele de legătură ale aparatelor electrice şi înlocuiţi-le atunci când sunt uzate;
– nu folosiţi prize sau întrerupătoare slăbite;
– nu suprasolicitaţi o priză deoarece unele incendii se produc din cauza solicitării excesive a unei surse de curent.

Citește în continuare

Giurgiu

Casă, demolată de un TIR ieșit de pe șosea!

Publicat

pe

Șoferul unui TIR care se deplasa pe un drum din localitatea Bucșani, județul Giurgiu, a pierdut controlul asupra volanului, iar mastodontul auto a trecut ca prin brânză prin gardul unei gospodării, intrând cu forță într-o casă.

Cele două familii afectate de accident au tras o sperietură soră cu moartea. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. În schimb, unul dintre cele două imobile a fost puternic afectat.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului, deoarece au fost scurgeri de carburanți din rezervorul autotrenului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT