Connect with us

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgovişte-Dâmbovița angajează operator introducere date

Publicat

pe

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa S.A. organizează în data de 01.07.2020, ora 09:30, la sediul său din Târgovişte, Bld. I.C.Brătianu, nr. 50, concurs pentru ocuparea postului vacant de OPERATOR INTRODUCERE VALIDARE PRELUCRARE DATE în cadrul BIROULUI GESTIUNE AGENŢI ECONOMICI – DEPARTAMENT COMERCIAL – 1 post

Candidatul ideal:
– Studii liceale sau şcoală profesională şi certificat de calificare pentru ocupaţia de operator introducere, validare şi prelucrare date sau atestat profesional în informatică sau certificat de competenţe profesionale;
– Abilităţi de comunicare şi memoria cifrelor;
– Disponibilitate pentru program prelungit;

Descrierea postului:
– Citirea contoarelor de apă cu citire la distanţă şi mecanice atât pentru agenţii economici cât şi pentru persoanele fizice.
– Verificarea în teren a branşamentelor/racordurilor cât şi a altor date contractuale privind serviciile facturate, iniţiere şi întocmire contracte;
– Initiază inventarierea contractelor agenţilor economici, le verifică, astfel încât acestea să existe şi să fie actualizate;
– Încheie contracte, le arhivează, preia, înregistrează, verifică citirile indexelor contoarelor de branşament;
– Verifică orice sesizare şi/sau adresă primită în vederea asigurării satisfacţiei clientului/reglarea consumurilor provenite din diverse motive (index, serviciu facturat, dotare, eventuală fraudă).

În vederea înscrierii la concurs, candidaţii vor depune la Oficiul Juridic – Gestiune Personal al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa S.A., Bld. I.C. Brătianu nr.50, telefon 0245614403, până la data de 29.06.2020, ora 16:00, un dosar de înscriere cuprinzând următoarele documente:
– Dosar cu şina;
– Cerere de înscriere la concurs – se completează la depunerea dosarului
– Curiculum vitae;
– Copia actului de identitate;
– Copii diplome de studii, copii certificate calificare/competenţe profesionale în domeniu;
– Adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de medicul de familie al candidatului cu cel mult 6 luni anterior datei desfăşurării concursului.

Copiile de pe actele prevăzute se prezintă însoţite de documentele originale, pentru a se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretarul comisiei de concurs din cadrul Oficiului Juridic-Gestiune Personal sau în copii legalizate.

Vor fi declaraţi admişi şi vor participa la concurs numai candidaţii ale caror dosare îndeplinesc condiţiile de mai sus.

Proba scrisă de specialitate – test grilă – 01.07.2020, ora 09:30.
Bibliografia pentru concurs este cea prezentată anexat.

Proba practică – 01.07.2020, începând cu ora 11:00.
Vor fi selectaţi pentru a participa la proba practică numai candidaţii care vor obţine minim 70 de puncte la testul grilă.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute luni-vineri între orele 800 – 1600 la Oficiul Juridic-Gestiune Personal al Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa SA.

B I B L I O G R A F I E
concurs ocuparea postului vacant de OPERATOR INTRODUCERE VALIDARE ŞI PRELUCRARE DATE în cadrul BIROULUI GESTIUNE AGENŢI ECONOMICI – DEPARTAMENT COMERCIAL – 1 post

– Legea nr.241/2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
– Ordinul nr.90 din 20 martie 2007 pentru aprobarea Contractului cadru de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare;
– Ordinul nr.29/N din 23 decembrie 1993 pentru aprobarea Normativului cadru privind contorizarea apei la populaţie, instituţii publice şi agenţi economici;
– Ordinul nr.88 din 20 martie 2007 pentru aprobarea Regulamentului cadru al serviciului de alimentare cu apă şi canalizare;
– Legea nr.319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă, cu modificările şi completările ulterioare:
Capitolul II – Domeniu de aplicare
Capitolul IV – Obligaţiile lucrătorilor
– Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, Cap. II: Obligţii privind apărarea împotriva incendiilor
SECŢIUNEA 6: Obligaţiile administratorului, conducătorului instituţiei, utilizatorului şi salariatului;

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT