Conectați-vă cu noi

POLITIC

Șeful CJ Dâmboviţa: S-ar putea să nu avem alegeri de niciun fel în această toamnă!

Publicat

pe

Președintele Consiliul Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a făcut, astăzi 23 iunie 2020, o mărturisire demnă de reținut. Ținând cont de faptul că pericolul intitulat COVID-19 nu a trecut, spune șeful județului Dâmbovița, fost ofițer de informații, există riscul ca, în această toamnă, să nu avem alegeri de niciun fel, nici locale nici generale. Situația se poate înrăutăți, existând riscul să ne întoarcem la starea de urgență din cauza faptului că populația nu prea respectă regulile de distanțare socială și nici nu prea poartă măști de protecție.

Numărul cazurilor de îmbolnăviri a crescut iar răspândirea coronavirusului este una comunitară. Așadar, planurile politicienilor ar putea fi date peste cap. Nu este exclus, așa după cum s-a mai afirmat în mediul public, ca actuala putere liberală să nu își dorească alegeri în septembrie și să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a-și atinge acest deziderat.

Dâmboviţa

Iulian Vladu: Un vot pentru PMP înseamnă desființarea pensiilor speciale

Publicat

pe

PMP Dâmbovița a inițiat, săptămâna trecută, o acțiune privind coordonarea deciziei politice a partidelor în viitorul for legislativ al țării, în legătură cu eliminarea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari la 300. Puși față în față cu decizia fermă de a semna documentul care garantează acțiunea comună a liderilor de partid, candidații PSD, PNL, PRO România și USR au refuzat angajamentul – se arată într-un comunicat remis de PMP Dâmboviţa.

„Partidul Mișcarea Populară își dorește, în aceste vremuri grele, să stopeze cheltuieli nejustificate, care sufocă bugetul de stat. Resursele ar trebui direcționate către măsurile de care economia are nevoie, și nu către bunăstarea politicienilor. Realitatea ne arată, însă, că ne luptăm în continuare cu ipocrizia politică. Un vot pentru PMP înseamnă desființarea pensiilor speciale și reducerea la 300 a numărului de parlamentari”, a declarat Iulian Vladu – președinte PMP Dâmbovița și candidat pentru un mandat de deputat.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PMP Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200012

Citește în continuare

Dâmboviţa

Primar Târgovişte: Modificarea unei ordonanțe și un comunicat de presă nu redeschid COS Târgoviște

Publicat

pe

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște, îi acuză pe liderii PNL din județ că au aruncat în rândul opiniei publice o „petardă electorală” și încearcă să obțină voturi la alegerile din 6 decembrie de pe urma dramei prin care trec angajații Combinatului de Oțeluri Speciale.

A atras atenția Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă, că voit s-a indus ideea că Guvernul PNL ar fi salvat COS Târgoviște, când, de fapt, nu a făcut decât să completeze o ordonanță dată de PSD, în sensul că statul va putea prelua de acum înainte, în contul creanțelor, și active industriale funcționale.

„În afară de modificarea acestui act normativ, care nu a costat absolut nimic Guvernul PNL, nu s-a întâmplat nimic concret. Nu am văzut o analiză pe ceea ce înseamnă investițiile ce trebuie făcute la COS, care sunt resursele umane disponibile, ce se întâmplă cu creanțele celorlalți creditori, care sunt obligațiile de mediu etc. De reținut că statul nu devine acționar CIS Târgovişte, ci doar va prelua active funcționale, dar ce se va întâmpla cu ele? Modificarea unei Ordonanțe de Urgență, urmată de un comunicat de presă, nu redeschide COS Târgoviște și nici nu garantează locurile de muncă ale oamenilor”, a explicat Daniel Cristian Stan.

Susține secretarul executiv al PSD Dâmbovița că dacă Guvernul se gândea la angajații COS Târgoviște ar fi anulat procedura de concediere colectivă, nu doar ar fi prorogat termenul până în data de 4 decembrie, adică cu două zile înainte de alegerile parlamentare.

„Ce garanții avem astăzi că, luni după alegerile din 6 decembrie, salariații COS Târgoviște nu vor primi deciziile de concediere? Mi-ar plăcea să nu am dreptate și peste 5-6 luni să vin să-mi cer scuze și să vă spun că am greșit”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!