Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PERPLEX. Liberalii trag tot la… mierea de la stat!

Publicat

pe

Foto arhivă

În timp ce afaceriștii din mediul privat abia reușesc să își țină în viață firmele, mulți reducându-și activitatea, ba chiar făcând disponibilizări din cauza pandemiei de coronavirus, Guvernul Orban a reușit să angajeze la stat peste 1.200 de oameni. Datele au apărut într-un document al Ministerului Dezvoltării.

Și atunci la ce îi mai tot acuză Ludovic Orban pe social-democrați că au încărcat instituțiile publice de neamuri, rude și prieteni, din moment ce ei procedează în același mod, poate chiar mult mai accentuat? Se vede treaba, urmărind principiile după care se ghidează puterea liberală, că doar la stat este un os de ros, un loc sigur, bine plătit, departe de vuietul crizei.

Vrei liniște, prosperitate, facilități multiple, cauți să te angajezi într-o instituție publică, să obții statutul de funcționar și nu mai ai nicio treabă! Munca la privat, componentă de bază a democrației și capitalismului, a rămas pentru amărășteni. Liberalii, care, prin natura lor, ar fi trebuit să sprijine mediul de afaceri privat, se îmbulzesc la angajările la stat!

ACTUALITATE

Au solicitat intervenția salvamontiștilor fiindcă aveau nevoie de ei pe post de…taxi!

Publicat

pe

Tupeul unora nu cunoaște margini nici măcar în condiții dificile, când joaca, sfidarea nu ar trebui să existe. Trei tineri care s-au aventurat pe munte, aflați pe poteca dintre Vârful Omu și Babele, au sunat la 112 și au anunțat autoritățile că unul dintre ei s-a rănit la un deget. Fiindcă li s-a părut lor că salvatorii întârzie au început să înjure și să-i certe la telefon.

În cele din urmă, salvamontiștii din Prahova și Dâmbovița au aflat că, de fapt, turiștii teribiliști voiau să ajungă mai repede, mai comod, în zona Padina unde aveau parcat autoturismul cu care veniseră la munte. Pentru ei echipele de salvatorii aveau doar rolul de taximetriști!

Nesăbuința i-a costat până la urmă. La intervenție a participat și un echipaj al Jandarmeriei Montane. Militarii, după ce au aflat care a fost de fapt interesul lor, i-au condus la Postul de Jandarmi pentru explicații.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 ani de la #Colectiv. Nimeni vinovat!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmboviţa, constată, trist, că, la 5 ani de la consumarea tragediei de la Clubul Colectiv, în România nu s-a schimbat nimic. Sistemul medical este încă rudimentar și neimplicat suficient. Nepăsarea guvernanților în materie de sănătate persistă. Nici măcar o secție ca lumea pentru cazurile grave de arși nu s-a construit și dotat!

Parlamentarul Lupescu a postat pe pagina sa de Facebook un text trist, parcă o poezie în vers alb despre o crudă realitate românească.

„Nimeni vinovat.
Nimic cu centrele de mari arși.
Au mințit că avem de toate, au mințit că avem secție de arși funcțională la Floreasca.
Au murit 65 de oameni, iar alte câteva zeci au trecut prin chinuri groaznice și încă suferă.
Cine decontează? Nimeni?”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!