Connect with us

Argeș

Pompierii din Argeș, misiune de salvare a unui porumbel

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeș

Din nou, pompierii din județul Argeș au îndeplinit, astăzi – 25 iunie, o misiune aparte. De această dată, au salvat un porumbel care a rămas captiv într-o capcană din sârmă amplasată pe acoperișul unei case din comuna Schitu-Golești.

Pasărea a fost observată de un vecin, care a sunat la 112. Intervenția pompierilor a durat aproximativ 20 de minute. Odată scos din capcană și coborât în siguranță, porumbelul și-a luat zborul. Felicitări angajaților ISU Argeș pentru că tratează cu maximă seriozitate situațiile de acest gen!

Argeș

A rămas fără picior, din cauza unui șofer care a lovit o mașină parcată

Publicat

pe

Un autoturism a intrat, în această după-amiază, într-o autoutilitară parcată, în comuna Stâlpeni, județul Argeș.

Ca urmare a acestui eveniment rutier, a fost lovit un bărbat în vârstă de 51 de ani, pieton, provocându-i amputarea piciorului drept, de la nivelul genunchiului – ne informează ISU Argeș.

Citește în continuare

Argeș

A murit intoxicată cu fum în apartament. Focul a izbucnit de la o lumânare

Publicat

pe

O femeie de 79 de ani a murit, în această dimineață, după ce în apartamentul în care locuia singură, situat în municipiul Pitești, cartier Trivale, a izbutit un incendiu în jurul orei 04:30.

Bătrâna a fost găsită intoxicată cu monoxid de carbon. Echipajele SMURD sosite la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare, din păcate însă fără rezultat, în final fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Argeș, incendiul s-a manifestat într-o debara și puțin pe holul locuinței, cu degajare mare de fum în apartament și pe scara blocului.

Focul a pornit se pare de la o lumânare lăsată aprinsă, care a intrat în contact cu un material combustibil. Astăzi fiind zi de mare sărbătoare – Sf. Parascheva, foarte probabil femeia a aprins lumânarea în scop religios.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT