Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PERPLEX. Oribilă replică, domnule Arafat!

Publicat

pe

Raed Arafat, ilustrul conducător al foștilor anticoronavirus, adeptul izolării totale și al internării cu forța, a mai comis o gafă impardonabilă, demnă de filmele horror, ceva inuman care nu trebuie să se regăsească nici în cea mai macabră glumă!

Cum să spui tu, mare demnitar al statului român, că medicii, dacă lucrurile se complica, vor fi cei care vor decide cine rămâne în viață și cine nu? Este inadmisibil să scoți pe gură asemenea vorbe. Am devenit pentru unii chiar un fel de pui de găină pe care să îi sortezi ca în ferme, să hotărăști pe care să îi dai la topit și pe care să îi bagi în hală pentru pus la îngrășat?

Oribilă replică, domnule Arafat! Nu mă așteptam să ajungeți la o asemenea afirmație! Noi suntem supraviețuitori. Nu admitem să fim considerați , nici măcar de către medici, ca și cum nu am fi nimic. Vorbele domnului secretar de stat nu au nimic de-a face cu civilizația, cu umanitatea, cu spiritul unui popor ca al nostru, peste care au trecut multe grozăvii ale istoriei.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. RD

    iunie 28, 2020 at 8:03 am

    Oribil dar adevarat! Si are dreptate … el nu face decat sa atentioneze teribilistii, pe cei care cred ca totul este o gluma, PSD-ul si bisericile inconstiente la ce se poate ajunge! Nu medicii va consideera un nimic ci cei ce va indeamna sa nu le ascultati sfaturile!

  2. ss

    iunie 28, 2020 at 1:40 pm

    Va supara adevarul? Mai bine il aflati acum cand va mai puteti abtine de a ignora regulile, nu credeti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Anunț important pentru locuitorii comunei Comișani

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Având în vedere faptul că se apropie finalul perioadei de verificare a corectitudinii cadastrului general (19 decembrie 2020), vă informăm că puteți efectua această operațiune și în zilele de sâmbătă – 28 noiembrie, luni – 30 noiembrie și marți – 1 decembrie, zile care în mod normal sunt libere. În acest sens, sunteți așteptați la Căminul Cultural Comișani, între orele 09:00-15:00, având asupra dumneavoastră, pentru confruntare, actele de proprietate.

Primar,

Ion Bătrânu

Citește în continuare

ACTUALITATE

Radu Petrescu Muscel, 11 expoziții de fotografie în șase luni de pandemie

Publicat

pe

Astăzi – 27 noiembrie 2020, s-a întâmplat la Pitești, la Centrul Cultural, cea de-a 11-a expoziție itinerantă de fotografie istorică, realizată la inițiativa publicistului Radu Petrescu Muscel. 12 în 6 luni. Un demers cultural-istoric demn de toată aprecierea și prin prisma faptului că traversăm o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții impuse pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus. Tema evenimentului de la Pitești: „Conferenţiari argeşeni şi musceleni la Vălenii de Munte”. Următoarea expoziție va fi la Oradea.

„Nicolae Iorga și colectivul care se ocupa de selectarea conferenţiarilor au invitat la Universitatea de Vară de la Vălenii de Munte șase profesori – doi din Argeș și patru din fostul județ Muscel, dintre care cinci profesori universitari si un profesor secundar – preotul Gheorghe Cotenescu. De remarcat faptul că patru dintre cei șase conferenţiari interbelici vor cunoaşte… „farmecul” temniţelor comuniste”, a precizat publicistul Radu Petrescu.

Cei şase invitați ai marelui Nicolae Iorga au susţinut, la Universitatea de Vară din Vălenii de Munte, 27 de conferinţe, astfel: Gheorghe Cotenescu – 13 (în perioada 1931-1943); Costin Petrescu – 7 (1929-1938); Victor Slăvescu – 2 (1937-1938); Radu Demetrescu Gyr – 2 (1937); Ion Chelcea – 2 (1935-1936); Florian Ştefănescu Goangă – o conferinţă (1922).

Cei patru profesori care au ajuns mai târziu deținuți politici sunt Gheorghe Cotenescu, Victor Slavescu, Radu Demetrescu Gyr și Florian Ștefănescu Goagă.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!