Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PERPLEX. Oribilă replică, domnule Arafat!

Publicat

pe

Raed Arafat, ilustrul conducător al foștilor anticoronavirus, adeptul izolării totale și al internării cu forța, a mai comis o gafă impardonabilă, demnă de filmele horror, ceva inuman care nu trebuie să se regăsească nici în cea mai macabră glumă!

Cum să spui tu, mare demnitar al statului român, că medicii, dacă lucrurile se complica, vor fi cei care vor decide cine rămâne în viață și cine nu? Este inadmisibil să scoți pe gură asemenea vorbe. Am devenit pentru unii chiar un fel de pui de găină pe care să îi sortezi ca în ferme, să hotărăști pe care să îi dai la topit și pe care să îi bagi în hală pentru pus la îngrășat?

Oribilă replică, domnule Arafat! Nu mă așteptam să ajungeți la o asemenea afirmație! Noi suntem supraviețuitori. Nu admitem să fim considerați , nici măcar de către medici, ca și cum nu am fi nimic. Vorbele domnului secretar de stat nu au nimic de-a face cu civilizația, cu umanitatea, cu spiritul unui popor ca al nostru, peste care au trecut multe grozăvii ale istoriei.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. RD

    iunie 28, 2020 at 8:03 am

    Oribil dar adevarat! Si are dreptate … el nu face decat sa atentioneze teribilistii, pe cei care cred ca totul este o gluma, PSD-ul si bisericile inconstiente la ce se poate ajunge! Nu medicii va consideera un nimic ci cei ce va indeamna sa nu le ascultati sfaturile!

  2. ss

    iunie 28, 2020 at 1:40 pm

    Va supara adevarul? Mai bine il aflati acum cand va mai puteti abtine de a ignora regulile, nu credeti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

18 persoane cu COVID-19 din Dâmbovița au cerut externarea

Publicat

pe

Decizia Curții Constituționale a României prin care au fost declarate neconstituționale normele guvernamentale privind izolarea, carantinarea și internarea forțată a persoanelor infectate cu coronavirus bulverează opinia publică în aceste momente. Din punct de vedere democratic, constituțional, pare a fi o măsură bună, în ton cu drepturile și libertățile cetățenilor, care trebuie respectate, dar ne întrebăm cum va influența această decizie evoluția coronavirusului în România.

În aceste zile, constatăm cu tristețe dar și cu teamă că numărul de cazuri a crescut enorm, iar spitalele românești încep să nu mai facă față afluxului de persoane contaminate cu COVID-19. Presiunea cea mai mare se va pune pe secțiile de Terapie Intensivă. Și în această fază în care răspândirea virusului este una comunitară, practic nu mai știi de unde a-i putea contacta coronavirusul, a mai apărut și decizia CCR prin care bolnavii de coronavirus nu mai pot fi ținuți cu forța în spitale. În acest context vin semnale că zeci de pacienți, unii chiar într-o fază avansată a bolii, solicită externarea, vor să meargă acasă, invocând hotărârea Curții Constituționale.

Este grav ceea ce se întâmplă. Boala și răspândirea virusului pot scăpa de sub control. Cine mai poate ști cu precizie dacă în aceste condiții persoanele infectate, chiar prezentând evidente simptome, respectă indicațiile medicilor și normele protecție?

Ne confruntăm cu o asemenea situație chiar și în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște unde mai mulți pacienți, care normal ar fi trebuit să rămână în unitate sub supraveghere medicală, au solicitat externarea. Pe surse am aflat că, până în momentul de față, 18 persoane infectate au solicitat externarea, iar 35 de cetățeni infectați refuză să fie internați în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Vă dați seama că este greu să urmărești dacă aceste persoane respectă regulile de izolare la domiciliu, tratamentul prescris, dacă sunt conștiente total că trebuie evitat contactul cu alți oameni și deplasările în mediile aglomerate.

Citește în continuare

ACTUALITATE

România, din nou sub cod de ploi torențiale!

Publicat

pe

de

Meteorologii au emis, din nou, o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică, valabilă până în această noapte la ora 23:00, conform hărții atașate.

În Oltenia, nordul și nord-vestul Munteniei, sudul Banatului, precum și în jumătatea de sud a Transilvaniei vor fi intervale cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelii și grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!