Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Polițist local din Moreni, cercetat pentru braconaj

Publicat

pe

Polițiștii dâmbovițeni au dat iama printre braconierii de pe Valea Cricovului. Lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei de la Investigații Criminale au efectuat, astăzi – 27 iunie, percheziții domiciliare în municipiul Moreni și în comunele Iedrea și Valea Mare. Au fost vizate două persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic. Se pare că unul dintre cei bănuiți de comiterea faptelor ar fi polițist local la Moreni.

„În urma activităților desfășurate, până la acest moment, polițiștii au indisponibilizat 30 de kilograme de carne de vânat, pulbere pentru muniție, aparat pentru sertizat muniția și muniție contrafăcută. De asemenea, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând să fie conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale. A mai acordat sprijin și Serviciul de Operațiuni Speciale Dâmbovița”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Lista unităților de învățământ din Dâmbovița care funcționează după scenariul roșu

Publicat

pe

Foto arhivă

35 de unități de învățământ din județul Dâmbovița funcționează, de astăzi – 19 octombrie 2029, în scenariul roșu (online). De asemenea, 106 sunt incluse în scenariul galben (jumătate la școală, jumătate online).

VEZI LISTA ȘCOLILOR AICI

În scenariul verde, au mai rămas doar 38 de unități de învățământ din Dâmbovița. Și anul școlar nu a început decât de o lună!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Tânăr muncitor a murit sub un mal de pământ la Cojasca

Publicat

pe

Un bărbat care lucra la rețeaua de canalizare în comuna Cojasca, județul Dâmbovița, a fost surprins în timpul activității de un mal de pământ. La fața locului au intervenit pompierii de la Garda Cornești. După mai multe minute de efort, militarii au reușit să extragă de sub maldărul de pământ trupul bărbatului de 32 de ani. Acesta se afla în stare de inconștiență.

Echipajul medical sosit de urgență a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l readuce pe tânărul muncitor la viață. Din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii. Cazul intră și sub jurisdicția ITM, fiind vorba despre un accident de muncă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!