Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Vrea primar, dar nu a ştiut ce partid îi sprijină candidatura!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Politica în România, am spus-o de nenumărate ori, este făcută de un număr însemnat de indivizi care nu au nicio legătură cu acest domeniu. Nu pricep care sunt rosturile clare, fireşti, limpezi ale acestei profesiuni de har şi devotament. Dar nici nu îi interesează. Reprezintă pentru ei doar metoda cea mai simplă de parvenire, de a se realiza în viaţă, ei şi, eventual, toţi apropiaţi.

Dar să mergi până acolo încât să nu ai habar, când te lansezi într-o prezentare, nici măcar de numele partidului care te-a propus pentru a candida pentru o anumită funcţie este prea de tot. Şi, totuşi, s-a întâmplat la Buzău. Un cetăţean care vrea să ajungă primar al acestui municipiu, în timpul unei conferinţe de presă, de emoţie, a uitat numele partidului care îl sprijină. Noroc că i-a suflat rapid cineva, până nu cădea total în penibil. Omul a fost consilier local din partea PSD. Probabil s-a supărat pe foştii tovarăşi şi a migrat la PMP.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. gogu

    iulie 1, 2020 at 5:56 pm

    Omul de la Buzau a fost judecator la tribunalul Buzau,acum fiind pensionar.De prea multa plictiseala s-a apucat de politica,domeniu in care nu prea are ce cauta.Numai ca,atunci cant de mananaca in c.. trebuie sa te scarpini.Si poate fi dureros.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște, foarte aproape de pragul pentru noi restricții

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi, 16 octombrie 2021, o rată de incidență de 7,32 cazuri COVID la mia de locuitori. Asta înseamnă că este foarte aproape de pragul pentru noi restricții impus de autorități, respectiv 7,5 la mia de locuitori. Odată atinsă această rată de incidență, se va institui carantina de noapte pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în weekend. De asemenea, se poate decide oricând măsura carantinei zonale.

Citește și: Restricții care se aplică în Târgoviște. Mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a constatat că alte opt localități din județ au înregistrat o rată de incidență peste 7,5 la mia de locuitori, după cum urmează: Găești (9,6/1000 locuitori), Tărtășești (8,56/1000 locuitori), Brezoaele (8,39/1000 locuitori), Gura Ocniței (8,35/1000 locuitori), Mătăsaru (8,16/1000 locuitori), Ciocănești (7,86/1000 locuitori), Odobești (7,6/1000 locuitori) și Vișinești (7,52/1000 locuitori).

Județul Dâmbovița a înregistrat, astăzi, o rată de incidență de 5,58 la mia de locuitori, cu 288 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore.

Localitățile din județul Dâmbovița cu rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT