Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PERPLEX. Vrea primar, dar nu a ştiut ce partid îi sprijină candidatura!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Politica în România, am spus-o de nenumărate ori, este făcută de un număr însemnat de indivizi care nu au nicio legătură cu acest domeniu. Nu pricep care sunt rosturile clare, fireşti, limpezi ale acestei profesiuni de har şi devotament. Dar nici nu îi interesează. Reprezintă pentru ei doar metoda cea mai simplă de parvenire, de a se realiza în viaţă, ei şi, eventual, toţi apropiaţi.

Dar să mergi până acolo încât să nu ai habar, când te lansezi într-o prezentare, nici măcar de numele partidului care te-a propus pentru a candida pentru o anumită funcţie este prea de tot. Şi, totuşi, s-a întâmplat la Buzău. Un cetăţean care vrea să ajungă primar al acestui municipiu, în timpul unei conferinţe de presă, de emoţie, a uitat numele partidului care îl sprijină. Noroc că i-a suflat rapid cineva, până nu cădea total în penibil. Omul a fost consilier local din partea PSD. Probabil s-a supărat pe foştii tovarăşi şi a migrat la PMP.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. gogu

    iulie 1, 2020 at 5:56 pm

    Omul de la Buzau a fost judecator la tribunalul Buzau,acum fiind pensionar.De prea multa plictiseala s-a apucat de politica,domeniu in care nu prea are ce cauta.Numai ca,atunci cant de mananaca in c.. trebuie sa te scarpini.Si poate fi dureros.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Anunț important pentru locuitorii comunei Comișani

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Având în vedere faptul că se apropie finalul perioadei de verificare a corectitudinii cadastrului general (19 decembrie 2020), vă informăm că puteți efectua această operațiune și în zilele de sâmbătă – 28 noiembrie, luni – 30 noiembrie și marți – 1 decembrie, zile care în mod normal sunt libere. În acest sens, sunteți așteptați la Căminul Cultural Comișani, între orele 09:00-15:00, având asupra dumneavoastră, pentru confruntare, actele de proprietate.

Primar,

Ion Bătrânu

Citește în continuare

ACTUALITATE

Radu Petrescu Muscel, 11 expoziții de fotografie în șase luni de pandemie

Publicat

pe

Astăzi – 27 noiembrie 2020, s-a întâmplat la Pitești, la Centrul Cultural, cea de-a 11-a expoziție itinerantă de fotografie istorică, realizată la inițiativa publicistului Radu Petrescu Muscel. 12 în 6 luni. Un demers cultural-istoric demn de toată aprecierea și prin prisma faptului că traversăm o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții impuse pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus. Tema evenimentului de la Pitești: „Conferenţiari argeşeni şi musceleni la Vălenii de Munte”. Următoarea expoziție va fi la Oradea.

„Nicolae Iorga și colectivul care se ocupa de selectarea conferenţiarilor au invitat la Universitatea de Vară de la Vălenii de Munte șase profesori – doi din Argeș și patru din fostul județ Muscel, dintre care cinci profesori universitari si un profesor secundar – preotul Gheorghe Cotenescu. De remarcat faptul că patru dintre cei șase conferenţiari interbelici vor cunoaşte… „farmecul” temniţelor comuniste”, a precizat publicistul Radu Petrescu.

Cei şase invitați ai marelui Nicolae Iorga au susţinut, la Universitatea de Vară din Vălenii de Munte, 27 de conferinţe, astfel: Gheorghe Cotenescu – 13 (în perioada 1931-1943); Costin Petrescu – 7 (1929-1938); Victor Slăvescu – 2 (1937-1938); Radu Demetrescu Gyr – 2 (1937); Ion Chelcea – 2 (1935-1936); Florian Ştefănescu Goangă – o conferinţă (1922).

Cei patru profesori care au ajuns mai târziu deținuți politici sunt Gheorghe Cotenescu, Victor Slavescu, Radu Demetrescu Gyr și Florian Ștefănescu Goagă.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!