Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Au creat o rețea pentru obținerea de credite și indemnizații cu documente false!

Publicat

pe

Foto arhivă

Procurorii din cadrul DIICOT şi poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate au efectuat, în această dimineaţă, 15 percheziţii în locaţii din Bucureşti şi din judeţele Argeş, Călăraşi şi Ilfov. Au fost vizate domiciliile membrilor unei reţele care era implicată în obţinerea de credite folosindu-se de documente false.

Anchetatorii au stabilit că grupul constituit în 2019 controla mai multe societăţi comerciale care nu desfăşurau nicio activitate comercială, nu funcţionau la sediile sociale declarate, nu aveau puncte de lucru şi nici angajaţi. Persoanele cercetate ar fi facilitat obţinerea frauduloasă a unor produse de creditate şi indemnizaţii pentru creşterea copilului, în schimbul primirii unor comisioane care variau în funcţie de valoarea creditului sau de cuantumul indemnizaţiei.

În general, precizează DIICOT, persoanele racolate în vederea solicitării de credite erau oameni săraci, fără o sursă sigură de venit şi care nu deţineau bunuri sau imobile care ar fi putut face obiectul unei măsuri asiguratorii necesare în vederea recuperării pagubei. În acest caz, prejudiciul depășește 300.000 de lei. La sediul DIICOT au fost aduse pentru audieri 15 persoane.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Soția unui om de afaceri din Pucioasa a murit înecată în Marea Neagră

Publicat

pe

Sursa foto: YouTube

Locuitorii orașului Pucioasa, din județul Dâmbovița, au primit cu tristețe vestea că soția patronului Ralex, Răzvan Chelu, a murit într-o stațiune de la Marea Neagră, în Bulgaria. Femeia a murit înecată, surprinsă de curenții puternici.

Vestea i-a șocat pe prieteni și cunoscuți. Familia se afla pe litoralul din țara vecină de câteva zile, soțul chiar venise în țară pentru rezolvarea unor probleme după care s-a întors în Bulgaria. Nenorocirea s-a întâmplat în stațiunea Obzor, vineri după-amiază.

Dâmbovițeanca ar fi stat sub apă circa 10 minute. Salvatorii, după ce au găsit-o, au încercat zadarnic să o readucă la viață.

Citește în continuare

Călăraşi

Rezervă de furaje arde de mai bine de 10 ore!

Publicat

pe

Pompieri din două județe au acționat toată noaptea pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o rezervă de furaje în câmp, în satul Horia din comuna Axintele.

Focul a izbucnit în seara zilei de 07 august, în raionul de competență al ISU Călărași, care, din cauza arderii foarte mari, a solicitat în sprijin și forțe de la ISU Ialomița. Acestea s-au alăturat intervenției în jurul orei 23:00, fiind și la ora actuală la locul evenimentului.

Incendiu furaje 3

„Alimentat de vânt, și de cantitatea mare de paie stivuite în baloți (circa 25.000 de baloți din aproximativ 5 șire a 50-100 m lungime, 5-10 m înălțime, și 20-30 m lățime), incendiul se manifestă pe o suprafață de mai bine de 4 ha de teren.

Toată noaptea au acționat pentru localizare și lichidare 3 autospeciale pentru stins incendii de la ISU Călărași, 2 autospeciale de la ISU Ialomița, 1 tractor, 1 buldoexcavator și o cisternă din comuna Axintele.

Deși condițiile meteorologice (vânt puternic) au ridicat mari probleme pompierilor, aceștia au reușit menținerea arderii în perimetrul rezervei de furaje, împiedicând extinderea flăcărilor către comunitate sau către pădure. Misiunea este în dinamică”, se arată într-un comunicat remis de ISU Ialomița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!