Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Cosmin Bozieru: În spatele fiecărui proiect de investiţii, se află munca unei echipe, nu a unui singur om!

Publicat

pe

PRO România Dâmboviţa a intrat în forţă în precampania electorală. Se înmulţesc atacurile la adresa edililor social-democraţi, se pun pistoalele pe masă, cum zice românul când urmează momentul adevărului. Replicile lansate, cel puţin până acum, sunt echilibrate, fără limbaj agresiv, vulgar sau defăimător, cum se mai procedează în războaiele electorale sau când apar situaţii limită şi se scoate la bătaie tot arsenalul convenţional sau neconventional în materie de discurs electoral.

Astăzi – 6 iulie, a fost, din nou, rândul vicepreşedintelui PRO România Târgovişte, Cosmin Bozieru, la scos sabia din teacă şi la împuns cu tact adversarii politicii, altădată tovarăşi pe acelaşi vas al guvernării locale. Bozieru a recurs la o strategie interesantă. A pornit discursul moderat, dezvăluind că, în data de 1 iulie, ADR Sud Muntenia a avizat o serie de proiecte derulate de municipalitate prin Grupul de Acţiune Locală „Târgoviştea Egalităţii de Şanse”. Şi a urmat exemplificarea acestora, cu tonul bine calat şi menit să demonstreze că toate aceste investiţii sunt datorate şi lui Cosmin Bozieru, fost viceprimar al municipiului, dar şi unei întregi echipe. Este vorba de locuri de joacă, bloc pentru locuinţe sociale, construire, reabilitare şi modernizare creşe şi grădiniţe, reabilitare şi modernizare străzi.

„Vă aduc la cunoştinţă că aceste obiective de investiţii se vor realiza în Târgovişte prin GAL Târgoviştea Egalităţii de Şanse”. Cosmin Bozieru a spus asta pentru a accentua ideea că nu este normal ca altcineva să-şi asume, pe persoană fizică, toate realizările, aşa cum s-a obişnuit de-a lungul timpului. Apropo-ul îl are sigur ca ţintă pe primarul Cristian Daniel Stan.

„Foarte mulţi dintre dumneavoastră ştiţi că, în perioada în care am fost viceprimar, una din principalele mele preocupări a fost să încerc să dezvolt, prin investiţii, zonele defavorizate din Târgovişte. Să ajut, prin diferite programe sociale, oamenii din comunităţiile defavorizate. În calitate de viceprimar, am avut atribuţii legate de coordonarea activităţii Direcţiei de Asistenţă Socială. În cadrul acestei structuri, am format o echipă de profesionişti la Serviciul de Proiecte şi Programe, singurii oameni din Primărie care elaborau proiecte fără să contracteze consultanţă.

Sub coordonarea mea, această echipă a înfiinţat GAL Târgovişte şi a scris proiecte importante, unele s-au implementat, iar altele sunt în curs de implementare”, a precizat Cosmin Bozieru.

Urmează, din nou, o exemplificare cu obiective care îi consolidează expozeul şi întăreşte nuanţa de sinceritate. Lista investiţională cuprinde o mulţime de proiecte derulate prin PNDL şi, accentuează Bozieru, banii pentru implementare au fost aduşi de Adrian Ţuţuianu, pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

„Nu se spune nimic despre aceste lucruri, nici în desele postări de pe reţelele de socializare şi nici în conferinţele de presă realizate la aceste obiective. Nu numai că nu a fost recunoscută munca celor care au scris aceste proiecte, dar unii au fost îndepărtaţi din Primărie. De aceea sunt astăzi în faţa dumneavoastă, să spunem lucrurilor pe nume! Să le spunem târgoviştenilor că, în spatele fiecărui proiect de investiţii, se află munca unei echipe, nu a unui singur om”, a sunat, ca un tunet bine potrivit, vocea vicepreședintele PRO România Târgovişte – Cosmin Bozieru.

Apelul său preelectoral la echipă, la vizibilitatea ei şi a realizărilor comune, continuă cu alte argumente menite să atragă simpatia.

„Curăţenia în oraş, trebuie să se ştie că este şi munca directorului Badea şi a echipei sale. Dacă avem giratorii şi spaţii verzi întreţinute, este şi munca lui Ionuţ Beju şi a echipei sale. Dacă avem locuri de joacă în cartierele târgoviştene, trebuie să se ştie că este şi munca lui Mihail Stanciu şi a echipei lui de la Municipal Construct”.

Cosmin Bozieru cere să fie recunoscuă munca fiecăruia şi să se termine cu acest „cult al personalităţii” promovat pe toate reţelele de socializare.

„Să recunoaştem că Adrian Ţuţuianu şi Bozieru au fost la Compania Naţională de Investiţii pentru finanţarea cinematografului Independenţa. Să recunoaştem că Ţuţuianu a avut iniţiativa reabilitării Pieţei Tricolorului, pe care ne-a propus-o într-una dintre şedinţele comune ale Consiliului Judeţean şi Primăriei Târgovişte”.

Cosmin Bozieru a atras atenţia că, în următoarele zile, va veni să prezinte Programul de Dezvoltare Socio-Economică elaborat de PRO România Târgovişte. Şi, din nou, apasă dur pe pedala criticilor.

„A lipsit de la Primăria Târgovişte o astfel de viziune de dezvoltare economică şi socială. Dacă vă uitaţi la investiţiile din municipiu, o să observaţi că nu diferă prea mult de cele de la o comună mai mare, şi anume: asfalt, apă, canal şi şcoală. S-au făcut multe şi mărunte şi sunt întârziate sau ratate singurele proiecte mari: şoseaua de centură şi transportul public”, a declarat tânărul politician.

ADMINISTRAŢIE

Gata, târgoviștenii se pot plimba în Piața Tricolorului!

Publicat

pe

Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște a fost redată, aseară – 8 august, locuitorilor orașului după ce a fost supusă unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, proiect în valoare de aproximativ 6 milioane de lei derulat de primărie. Vorbim despre prima investiție menită să schimbe aspectul zonei centrale a municipiului. Urmează Cinematograful Independența, Parcul Mitropoliei și Piața Revoluției – toate aflate în lucru în acest moment.

„Piața Tricolorului din municipiului este un loc care nu mai seamănă cu ceea ce era până acum… Este o investiție a administrației publice târgoviștene la care constructorul a cerut recepția. În orice caz, am luat decizia de a îndepărta gardurile pentru că foarte mulți târgovișteni își doresc să se plimbe într-un spațiu care, cred eu, este foarte plăcut.

Investiția a debutat în vara anului trecut și iată că este finalizată în proporție de 99%. Discutăm de o filadă de fântâni, de aproximativ 9000 de metri pătrați de paviment, avem acum un paviment din granit, rezistent. Referitor la acest aspect, în următoarele două-trei săptămâni urmează să facem încă o etapă importantă, este vorba de un tratament specific pentru a asigura durabilitatea în timp a pavimentului. Totodată a fost schimbat iluminatul public, s-au montat bănci, s-au refăcut spațiile verzi, toate în cadrul unei investiții care cred eu că este foarte frumoasă.

Este numai începutul unei etape de modernizare a centrului municipiului Târgoviște fără precedent. Cinematograful Independența va fi gata luna viitoare. De asemenea se lucrează la Parcul Mitropoliei, se lucrează la Piața Revoluție, alte două investiții care vizează zona centrală a municipiului Târgoviște, zonă în care nu s-a mai investit de foarte mult timp, cu excepția Pieței Mihai Viteazul, care a fost reabilitată acum aproximativ 3 ani”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

De asemenea, vor fi refacute bulevardele Mircea cel Bătrân, Regele Carol, Libertății și Independenței.

„Așadar, spre deosebire de alții, care știu numai să critice pe diferite rețele de socializare, noi demonstrăm cu fapte ceea ce facem pentru Târgoviște și pentru târgovișteni”, a mai spus edilul municipiului Târgoviște.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Directorul ADR Sud Muntenia, garant al profesionalismului primarului de la Voinești

Publicat

pe

Probabil văzând că primarul Gabriel Dănuț Sandu este atacat din toate părțile și culmea, tocmai de unii colegi din partid, care încearcă să îi strice imaginea, directorul general ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a sărit imediat să îi ia apărarea. Și nu o face fără argumente solide. Liviu Mușat știe clar ceea ce a realizat primarul de la Voinești, câte obiective a dus la capăt și câte eforturi a depus pentru materializarea acestora.

„Dacă vreodată îmi va trece prin cap să candidez pentru vreo funcție din administrația locală, fără îndoială că, în prealabil, mi-aș petrece mult timp luând meditații de la cei mai buni din acest domeniu! Și, da, Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei dâmbovițene Voinești, este cu siguranță unul dintre aceștia”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Liviu Mușat, lovindu-i dur și cu mult curaj și demnitate pe cei care, în ultimul timp, contestă activitatea edilului de la Voinești, Dănuț Gabriel Sandu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!