Connect with us

ALEGERI

Claudiu Popescu, director AFIR, candidatul PSD pentru Primăria Găești

Publicat

pe

Claudiu Cezar Popescu, directorul Centrului Regional AFIR Sud Muntenia, a fost desemnat candidatul PSD pentru funcție de primar al orașului Găești, la alegerile locale ce se preconizează a fi organizate în data de 27 septembrie. Ieri, Claudiu Popescu și-a explicat pe pagina de Facebook decizia de a intra în competiția electorală pentru Primăria Găești.

„Contextul social în care trăim astăzi nu ne mai permite să privim pasiv la îndărătnicia și nepriceperea celor responsabili de administrarea și dezvoltarea comunității noastre locale. Dinamica vieții ne strunește să fim mai buni, mai competitivi, să producem valoare, să ne organizăm mai bine și să avem grijă unii de alții. Ne cere să fim activi, să dezvoltăm condiții bune de viață și să asigurăm copiilor noștri un viitor în care să poată fi fericiți la ei acasă.

Din păcate, vremurile prezente au luat pe nepregătite actuala administrație a orașului Găești, care nu numai că a rămas în urmă, dar se află și într-o stare deplorabilă de funcționare și organizare. Comunitatea noastră a fost neglijată în mod constant de actualul primar și de partidul lui, în loc să asigure creșterea pe care o dorim și o merităm, sau să ne ofere condițiile optime de viață pe termen lung. Nu au nici măcar o realizare notabilă, în toți acești ani de administrare locală. Banii nu au fost judicios administrați, motiv pentru care orașul nu a atins un grad de dezvoltare așteptat. Ba chiar, de multe ori, ne-au tras înapoi și ne-au închis orizonturile.

A venit vremea schimbărilor. Este momentul să alegem să construim o comunitate puternică, în care să ne facă plăcere să trăim și cu care să ne mândrim! Avem ocazia să schimbăm mersul lucrurilor, să ne pese de condițiile de trai pe care le avem și să ne asigurăm că deciziile pe care le luăm oferă copiilor noștri o viață frumoasă, aici, acasă!

Vă anunț, astfel, că m-am hotărât să candidez la funcția de Primar al orașului Găești, din partea PSD. Mulți dintre voi mă știți din diverse colaborări pe care le-am avut, inclusiv din poziția de viceprimar, pe care mi-am asumat-o cu simț de răspundere și cu dedicare timp de două mandate, în anii 2000. Cei care nu mă cunoașteți, veți avea ocazia în curând să aflați ce mă recomandă și care sunt garanțiile că voi servi cu credință interesele voastre, ale tuturor.

De-a lungul vieții, am acumulat suficientă experiență ca să știu exact ce trebuie făcut pentru a revitaliza comunitatea noastră, pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a deschide porțile unei creșteri armonioase a orașului nostru, pe toate planurile sociale și administrative”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

UPDATE: Potrivit unor surse, Guvernul urmează să aprobe organizarea alegerilor locale parțiale în data de 27 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT