Connect with us

ALEGERI

Claudiu Popescu, director AFIR, candidatul PSD pentru Primăria Găești

Publicat

pe

Claudiu Cezar Popescu, directorul Centrului Regional AFIR Sud Muntenia, a fost desemnat candidatul PSD pentru funcție de primar al orașului Găești, la alegerile locale ce se preconizează a fi organizate în data de 27 septembrie. Ieri, Claudiu Popescu și-a explicat pe pagina de Facebook decizia de a intra în competiția electorală pentru Primăria Găești.

„Contextul social în care trăim astăzi nu ne mai permite să privim pasiv la îndărătnicia și nepriceperea celor responsabili de administrarea și dezvoltarea comunității noastre locale. Dinamica vieții ne strunește să fim mai buni, mai competitivi, să producem valoare, să ne organizăm mai bine și să avem grijă unii de alții. Ne cere să fim activi, să dezvoltăm condiții bune de viață și să asigurăm copiilor noștri un viitor în care să poată fi fericiți la ei acasă.

Din păcate, vremurile prezente au luat pe nepregătite actuala administrație a orașului Găești, care nu numai că a rămas în urmă, dar se află și într-o stare deplorabilă de funcționare și organizare. Comunitatea noastră a fost neglijată în mod constant de actualul primar și de partidul lui, în loc să asigure creșterea pe care o dorim și o merităm, sau să ne ofere condițiile optime de viață pe termen lung. Nu au nici măcar o realizare notabilă, în toți acești ani de administrare locală. Banii nu au fost judicios administrați, motiv pentru care orașul nu a atins un grad de dezvoltare așteptat. Ba chiar, de multe ori, ne-au tras înapoi și ne-au închis orizonturile.

A venit vremea schimbărilor. Este momentul să alegem să construim o comunitate puternică, în care să ne facă plăcere să trăim și cu care să ne mândrim! Avem ocazia să schimbăm mersul lucrurilor, să ne pese de condițiile de trai pe care le avem și să ne asigurăm că deciziile pe care le luăm oferă copiilor noștri o viață frumoasă, aici, acasă!

Vă anunț, astfel, că m-am hotărât să candidez la funcția de Primar al orașului Găești, din partea PSD. Mulți dintre voi mă știți din diverse colaborări pe care le-am avut, inclusiv din poziția de viceprimar, pe care mi-am asumat-o cu simț de răspundere și cu dedicare timp de două mandate, în anii 2000. Cei care nu mă cunoașteți, veți avea ocazia în curând să aflați ce mă recomandă și care sunt garanțiile că voi servi cu credință interesele voastre, ale tuturor.

De-a lungul vieții, am acumulat suficientă experiență ca să știu exact ce trebuie făcut pentru a revitaliza comunitatea noastră, pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a deschide porțile unei creșteri armonioase a orașului nostru, pe toate planurile sociale și administrative”.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT