Connect with us

SOCIAL

Percheziții la persoane cercetate pentru înșălăciune prin clonarea identității unei firme

Publicat

pe

Foto arhivă

14 percheziții au executat, în această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române în București și în locații din județele Olt, Ilfov și Dâmbovița.

Mai multe persoane sunt bănuite că au efectuat comenzi în numele unei firme a cărei identitate a fost clonată. Prejudiciul produs se ridică la 1,2 milioane de lei. Cele șase persoane ridicate și conduse la audieri sunt cercetate pentru înșălăciune, spălare de bani, fals și uz de fals.

Se pare că cei anchetați, în perioada august – octombrie 2019, ar fi indus în eroare reprezentații unor societăți comerciale din spațiul intracomunitar, prin plasarea de comenzi și ridicarea de mărfuri în numele unei firme a cărei identitate a fost clonată.

Mărfurile obținute în acest mod au fost scoase pe piață printr-o societate înființată special pentru această activitate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Reținută după ce a spart geamul unei agenții de turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O femeie în vârstă de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu concubinul, a lovit cu o geantă, în care avea depozitate mai multe obiecte metalice, geamul unei agenții de turism din municipiul Călărași, provocând spargerea acestuia.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirea infracțiunii de distrugere. Incidentul a avut loc în seara zilei de 9 mai, în jurul orei 21:30 și a fost reclamat la 112 de un tânăr de 19 ani, care a văzut geamul spart.

Citește în continuare

Ialomiţa

Pește transportat fără acte de proveniență, confiscat de polițiștii din Ialomița

Publicat

pe

Polițiștii din Fetești, județul Ialomița, au confiscat 163 de kilograme de caras și șalău, de la un bărbat din Constanța, în vârstă de 34 de ani. Acesta nu a putut prezenta documente de proveniență pentru peștele pe care-l transporta cu mașina.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru încălcarea legislației privind pescuitul și acvacultura, întreaga cantitatea de pește fiind confiscată și predată unei asociații pescărești în vederea luării măsurilor ce se impun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT