Connect with us

Dâmboviţa

Ai o viziune pentru dezvoltarea comunității? PRO România Dâmboviţa te vrea în echipă!

Publicat

pe

PRO România Dâmboviţa îi provoacă pe cetățeni să-și pună amprenta propriei viziuni în localitatea în care trăiesc, muncesc și plătesc taxe. În acest sens, senatorul Adrian Țuțuianu a lansat o campanie online de recrutare a dâmbovițenilor care vor să se implice activ – politic și administrativ – în comunitățile din care fac parte, pentru că este nevoie de o altă abordare. În câteva zile, au fost primite peste 150 de aplicații pentru 40 de localități din județ. Toate funcțiile pot fi accesate aici http://www.shorturl.at/gmzBL

„V-am promis că încerc o schimbare din temelie a profilului celor care candidează pentru funcții de primari sau consilieri locali. V-am promis o nouă generație de oameni în politică și administrație. V-am promis metode moderne de lucru și comunicare. Am decis, împreună cu echipa, să folosim și mediul online pentru recrutarea oamenilor buni, care pot face lucruri bune pe listele PRO ROMÂNIA. Avem rezultate excelente și vreau să continuăm acest demers. Noua generație de lideri în politică se construiește acum! Și PRO ROMÂNIA poate fi rampa lor de lansare. Îi aștept pe toți cei interesați să vină în echipa noastră. Acum e șansa pe care am tot așteptat-o!”, a declarat Adrian Țuțuianu – preşedintele PRO România Dâmboviţa.

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT