Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Lider PNL: Târgovişte este pe primul loc la locuri de muncă pierdute!

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște, se pare că are întreaga atenție concentrată pe executivul târgoviștean, pe tot ceea ce se întâmplă în ograda administrației publice locale. Prin urmare, ia poziție, evident una critică, imediat ce apare în spațiul public o declarație, o intervenție a edililor, în special pe probleme de interes cetățenesc. Liderul PNL, care va candida pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște la alegerile din 27 septembrie, a comentat informațiile diseminate de reprezentanții Primăriei despre faptul că municipiul ocupă locul 3 într-un top al performanței administrative. Consideră Cotinescu că mai marii orașului ar trebui să-și concentreze atenția pe faptul că la COS vor fi concediați circa 1.200 de oameni, târgovișteni, dâmbovițeni care vor rămâne fără locuri de muncă.

„Suntem “cei mai tari din țară”, întrecuți doar de Oradea și Sibiu. Așa se bat cu pumnii în piept mai marii primăriei, care nu se mai satură de laude, autoaprecieri și osanale. Nicio reacție, în schimb, fațăde situația de la COS.

Stimată administrație, Târgovişte este pe locul I, nu pe III. Dar nu la aprecierile “prietenilor” de pe grupurile de whatsapp de partid, ci la locuri de muncă pierdute.

Sunt oameni din toate categoriile sociale care așteaptă lucruri de calitate în orașul lor, care văd minciuna și realitățile imediate ale vieții în Târgoviște.

Vă spun sincer, fenomenul îmi amintește, cu tristețe, de faimoasele portocale din plastic din vitrinele magazinelor comuniste”, este mesajul transmis de Aurelian Cotinescu – președintele PNL Târgovişte.

ALEGERI

Corneliu Ştefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, dar ne vin semnale că cel care care a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița. Târgoviștea rămâne sub administrație PSD. Victoria îi aparține lui Cristian Daniel Stan.

Sunt o serie de localității unde social-democrații au bătut adversarii cu scoruri fabuloase. Razvad, Gura Ocniței, Corbii Mari, Malu cu Flori, cu toată zbaterea candidatului liberal, a fost recâștigat de primarul în funcție, Ion Constantin, Bărbulețu, Râul Alb, Dragomirești au rămas la PSD. Și lista este lungă.

Apar surprize de la Șelaru, unde se pare că Florian Duțică a fost scos pe tușă de candidatul PRO România. La fel și la Vârfuri.

Primarul Pucioasei, social-democratul Constantin Ana a îngenuncheat adversarii. PSD a învins și la Fieni, Buciumeni și Pietroșița.

La Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, care a preferat să candideze din postura de independent, a scos peste 90%.

Deputatul Marian Ţachianu revine în fruntea Primăriei Braniștea cu peste 80% din voturile exprimate. Municipiul Moreni rămâne la PSD. Constantin Dinu câștigă într-o luptă crâncenă.

Citește în continuare

ALEGERI

Candidații PSD Dâmbovița reclamă că nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilor

Publicat

pe

de

Candidații PSD din mai multe secții de votare din județ nu sunt lăsați să asiste la operațiunea de numărare a voturilor.

Trebuie să menționăm ca PSD Dâmboviţa a solicitat încă din data de 24 septembrie admiterea în secțiile de vot a candidaților partidului, în acest sens existând și o cerere către Biroul Electoral Județean Dâmbovița.

Chiar dacă cererile sunt făcute în temeiul legii, în acest sens existând și un răspuns al Autorității Electorale Permanente care arată clar că toți candidații pot asista la procesul de numărare a voturilor până la încheierea proceselor verbale, președinții unor secții de votare din județ le refuză reprezentanților PSD acest drept.

PSD Dâmbovița solicită Biroul Electoral Județean Dâmbovița să ia atitudine în acest caz și să ceară președinților birourilor electorale de circumscripție să respecte legea și să permită candidaților PSD să asiste la procesul de numărare a voturilor.

PSD Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!