Conectați-vă cu noi

Argeș

Un mort și doi răniți, după ce s-au rostogolit cu mașina pe Transfăgărășan

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeș

Un autoturism în care se aflau trei bărbați a fost implicat, astăzi, într-un accident rutier pe Transfăgărășan, în apropiere de Cabana Capra. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat de mai multe ori. Șoferul,a în vârstă fostde 28 ani, proiectat în afară și a fost găsit decedat de către echipele de intervenție.

Ceilalți doi pasageri au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportați la spital. Potrivit ISU Argeș, la prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt, cu vârsta de 19 ani, acuză dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare.

Se pare că mașina a căzut în gol 55 de metri, ultimii 12 metri fiind în abrupt.

UPDATE: Șoferul era din Suceava, iar pasagerii sunt din Bacău.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Casă cu fânar, cuprinse de foc. Proprietara a suferit arsuri la nivelul feței

Publicat

pe

O femeie în vârstă de 44 de ani, din Mălureni, județul Argeș, a suferit arsuri de gradul 1 la nivelul feței și pe brațe, după ce a încercat să oprească extinderea incendiului care i-a cuprins astăzi locuința, prevăzută și cu fânar.

Focul a pornit de la un coș de fum deteriorat – informează ISU. Au ars aproximativ 500 kg de fân și acoperișul pe o suprafață de 30 mp. Proprietara a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

Citește în continuare

ACTUALITATE

2.500 de apeluri telefonice către Jandarmeria Argeș, pe parcursul anului 2020

Publicat

pe

Comandantul Jandarmeriei Argeș, col. dr. Lupescu Gheorghe, a prezentat, astăzi – 19 ianuarie, într-un cadru restrâns, bilanțul aferent anului 2020. De reținut că au fost executate 21.000 de misiuni specifice și au acționat în sistemul integrat de ordine și siguranță publică, organizând 17.429 de patrule, unele dintre acestea în cooperare cu Poliția.

Cu acest prilej, au fost constatate 337 de infracțiuni, fiind identificați 340 de autori. Totodată, jandarmii din Argeș au aplicat 5.400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 2,3 milioane de lei, și au pus în aplicare 440 de mandate de aducere emise de instanțele de judecată și organele judiciare.

„La apelurile primite prin sistemul național de urgență 112 sau telefonic, la dispeceratul inspectoratului, jandarmii argeșeni au intervenit în mai mult de 2.500 de cazuri, cu luarea măsurilor legale care s-au impus față de cei care au încălcat prevederile legale.

Totodată, pe parcursul anului trecut, au fost desfăşurate peste 120 activităţi de prevenire a violenţei în cadrul unor programe pe această temă în instituţiile de învăţământ preuniversitar, cu ocazia adunărilor publice, dar şi pe timpul desfăşurării jocurilor şi competiţiilor sportive”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Argeș.

La ședința de evaluare a activității Jandarmeriei Argeș, care s-a desfășurat la sediul unității, a fost prezent prefectul județului – Emanuel Soare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!