Connect with us

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, ANUNȚ PUBLIC 2 depunere solicitare aviz de mediu

Publicat

pe

Subscrisa S.C. COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA S.A., titular al planului / programului: PUZ „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeţul Dâmboviţa, în perioada 2014-2020 Surse de apă, rezervoare, stații de clorinare, stații pompare, aducțiuni pentru Târgoviște, Aninoasa, Șotânga, Vulcana Băi, Dragomirești, Tătărani, Văcărești, Perșinari, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul / programul menționat și declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului / programului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmboviţa, din localitatea Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, jud. Dâmboviţa, de luni până joi între orele 09:00 11:00.

Observații, comentarii și sugestii se primesc în scris la APM Dâmbovița, în termen de 18 zile de la data publicării anunțului.

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA – UNITATEA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI POIM

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții: Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

Primăria comunei Gura Șuții anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local în satele Gura Șuții și Speriețeni, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Gura Șuții, satele Gura Șuții și Speriețeni, str. Dudului, Farmaciei, Vale, Mecanizatorului, Amurgului, Spirungului, Speranței, Roibilor, Pădurarilor.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul APM Dâmbovița: http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Achiziționare echipamente de protecție / dispozitive medicale pentru unitățile de învățământ din comuna Gura Ocniței”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT