Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgovişte: Atacurile opoziției se rezumă la un interes meschin și pur electoral

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, spune că nu merită să răspundă atacurilor lansate de adversarii politici, fiindcă acestea nu se rezumă decât la un interes meschin și pur electoral, având în vedere că în luna septembrie vom avea alegeri locale. Totuși, astăzi – 21 iulie, la insistența reprezentanților mass-media, edilul Daniel Cristian Stan și-a exprimat un punct de vedere.

„Am văzut că opoziția a luat foc, în contextul în care un trust de presă a făcut un sondaj de opinie, a întrebat târgoviștenii, care au spus că sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă în orașul lor, clasându-ne pe locul III într-un top național de care nu am știut, de care am aflat de pe Facebook.

În orice caz, dumnealor (nota redacției: reprezentanții opoziției) le-ar conveni ca în municipiul Târgoviște să nu se facă nimic, să nu se fi făcut nimic. Atunci ar fi fost foarte mulțumiți, chiar dacă cetățenii ar fi avut de suferit, pentru că ar fi avut ei de câștigat din punct de vedere politic. La asta se rezumă toate aceste atacuri din perioada de precampanie. Bineînțeles că și în perioada de campanie electorală vor mai fi asemenea atacuri. La acest lucru se rezumă: la interesul lor meschin și pur electoral.

O să ne vedem cu toții de treabă noastră. Nu cred că merită să răspundem unora care au intervenții gen Rică Venturiano și Agamemnon Dandanache. Cam așa se întâmplă lucrurile, din păcate. Vom ieși însă și din aceste alegeri. Mă bucur că le vom avea în septembrie, pentru că orice prelungire a acestui termen nu va face decât să dea naștere unor lupte din acestea, care nu aduc nimic bun pentru comunitatea locală.

Primăria Târgoviște derulează o serie de investiții extrem de importante. Spre deosebire de alții, care nu au existat până acum, dar care și-au descoperit vocația și de proiectanți, și de constructori, noi chiar am fost aproape de târgovișteni și reușim să derulăm, în același timp, câteva zeci de investiții, urmând să finalizăm curând cel puțin 6-7 investiții importante pentru municipiul Târgoviște.

Consider că toate investițiile sunt importante și necesare pentru orașul nostru, indiferent că discutăm despre reabilitarea unităților de învățământ, despre străzi, despre piețe publice, despre baze sportive, toate acestea fac parte din portofoliul de proiecte aflate în derulare, cu precizarea că, pentru Programul Operațional Regional următor, pregătim deja proiectele și putem discuta, spre exemplu, de un proiect important pe ceea ce înseamnă Șanțul Cetății, precum și de un proiect important pe ceea ce înseamnă extinderea transportului public în comun pe zona periurbană a municipiului”, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște.

ADMINISTRAŢIE

Stagiari la Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Contractele de internship au fost semnate

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, în data de 29 septembrie 2022, contractele de internship cu cei șase tineri admiși în program, anul acesta, la finalul perioadei de selecție. În total, au fost 18 candidați, doi dintre ei depunând dosare pentru câte două direcții din cadrul administrației județene.

„Să știți că acest program de internship este unul important pentru instituția noastră. Din cei 7 tineri care, anul trecut, au lucrat alături de noi, în cadrul programului de intenship, 6 s-au angajat astfel: 4 în administrația publică și 2, în mediul privat. Acest lucru înseamnă că experiența celor 3 luni petrecute în direcțiile și serviciile Consiliului Județean Dâmbovița le-a fost de folos. Sunt sigur că la fel se va întâmpla cu cei 6 tineri care, din 3 octombrie, vor lucra cot la cot cu noi. Le va fi mult mai ușor să-și găsească un loc de muncă după cele trei luni de activitate în Consiliul Județean Dâmbovița. Ne vedem la serviciu!”, a spus președintele Corneliu Ștefan.

Cei șase stagiari admiși – Georgiana Alexandra Minciunescu, Carmen Vălu, Ioana Pastor, Alexandru Mihai Durlea, Ana Mihaela Radu și Elena Mădălina Stoica – își vor desfășura activitatea în structurile aparatului de lucru al Consiliului Județean Dâmbovița, astfel: Direcția Juridică, Contencios, Administrarea Patrimoniului – 2 posturi, Serviciul Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale – 1 post, Direcția Strategii, Programe și Investiții – 1 post și Direcția Economică – 2 posturi. Timpul de muncă va fi de 20 ore pe săptămână, 4 ore pe zi, pentru care vor beneficia de o indemnizație pentru internship, plătită de Consiliul Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu are în construcție o creșă cu cinci săli de grupă și multe facilități moderne

Publicat

pe

În orașul Titu, din județul Dâmbovița, sunt în desfășurare, în această perioadă, lucrările de construcție a unei creșe cu cinci săli de grupă. Proiectul Primăriei mai cuprinde: două zone de acces cu vestiare, zonă filtru, două săli multifuncționale, zona bucătărie și depozitare alimente, zona îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă de gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei. Capacitatea creșei va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârsta între 1 și 3 ani.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe o terasă acoperită, de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald, terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile (panouri glisante – trafor din lemn) amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, ne informează Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT