Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgovişte: Atacurile opoziției se rezumă la un interes meschin și pur electoral

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, spune că nu merită să răspundă atacurilor lansate de adversarii politici, fiindcă acestea nu se rezumă decât la un interes meschin și pur electoral, având în vedere că în luna septembrie vom avea alegeri locale. Totuși, astăzi – 21 iulie, la insistența reprezentanților mass-media, edilul Daniel Cristian Stan și-a exprimat un punct de vedere.

„Am văzut că opoziția a luat foc, în contextul în care un trust de presă a făcut un sondaj de opinie, a întrebat târgoviștenii, care au spus că sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă în orașul lor, clasându-ne pe locul III într-un top național de care nu am știut, de care am aflat de pe Facebook.

În orice caz, dumnealor (nota redacției: reprezentanții opoziției) le-ar conveni ca în municipiul Târgoviște să nu se facă nimic, să nu se fi făcut nimic. Atunci ar fi fost foarte mulțumiți, chiar dacă cetățenii ar fi avut de suferit, pentru că ar fi avut ei de câștigat din punct de vedere politic. La asta se rezumă toate aceste atacuri din perioada de precampanie. Bineînțeles că și în perioada de campanie electorală vor mai fi asemenea atacuri. La acest lucru se rezumă: la interesul lor meschin și pur electoral.

O să ne vedem cu toții de treabă noastră. Nu cred că merită să răspundem unora care au intervenții gen Rică Venturiano și Agamemnon Dandanache. Cam așa se întâmplă lucrurile, din păcate. Vom ieși însă și din aceste alegeri. Mă bucur că le vom avea în septembrie, pentru că orice prelungire a acestui termen nu va face decât să dea naștere unor lupte din acestea, care nu aduc nimic bun pentru comunitatea locală.

Primăria Târgoviște derulează o serie de investiții extrem de importante. Spre deosebire de alții, care nu au existat până acum, dar care și-au descoperit vocația și de proiectanți, și de constructori, noi chiar am fost aproape de târgovișteni și reușim să derulăm, în același timp, câteva zeci de investiții, urmând să finalizăm curând cel puțin 6-7 investiții importante pentru municipiul Târgoviște.

Consider că toate investițiile sunt importante și necesare pentru orașul nostru, indiferent că discutăm despre reabilitarea unităților de învățământ, despre străzi, despre piețe publice, despre baze sportive, toate acestea fac parte din portofoliul de proiecte aflate în derulare, cu precizarea că, pentru Programul Operațional Regional următor, pregătim deja proiectele și putem discuta, spre exemplu, de un proiect important pe ceea ce înseamnă Șanțul Cetății, precum și de un proiect important pe ceea ce înseamnă extinderea transportului public în comun pe zona periurbană a municipiului”, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște.

ADMINISTRAŢIE

Se toarnă asfalt pe 9 străzi din satele Voinești și Mânjina

Publicat

pe

Edilii de la Voinești profită de vremea bună din aceste zile, astfel că sunt în toi lucrările de asfaltare a 9 străzi din satele Voinești și Mânjina, care măsoară 2,6 km.

Investiția se derulează în parteneriat cu CJ Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, iar termenul de execuție este de 90 de zile de la momentul semnării ordinului de începere, undeva la jumătatea lunii septembrie.

Reamintim faptul că Primăria Voinești are în diferite stadii de implementare și alte proiecte care vizează modernizarea drumurilor locale, după cum urmează:

– Asfaltare strada Muret, proiect în valoare de 1 milion de euro, depus prin GAL Valea Ialomiței. Se vor realiza, de asemenea, șanțuri betonate și podețe de acces în gospodării. Primăria Voinești va contribui cu 550.000 de lei. Strada Muret este singura din satul Voinești care a rămas neasfaltată.

– 7,4 km de drumuri agricole care deservesc 620 hectare de teren între Gheboieni și Voinești. Proiectul a fost depus la AFIR în vederea obținerii finanțării.

– În luna septembrie, au fost finalizate lucrările de betonare a pantelor acces în DJ 412A, în satul Manga, pentru străzile Peste Gârlă, Costel Mănescu și Carva – punctul Nabârjoiu. De asemenea, s-a turnat beton pe o porțiune de 100 metri în prelungirea străzii Valea Adâncă, din satul Suduleni.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Administrația din Titu a premiat cei mai buni elevi din oraș

Publicat

pe

Sursa foto: Gazeta de Titu

Primăria și Consiliul Local Titu au recompensat și anul acesta performanța în educație. Premiile au fost înmânate, astăzi – 20 octombrie 2021, de viceprimarul Gabriela Chițu.

Cei cinci elevi din Titu cu rezultate deosebite la învățătură sunt:
– Cojocaru Amelia Andreea – 10 la Evaluarea Națională (Școală Gimnazială Pictor Nicolae Grigorescu – prof. diriginte Sandu Nicoleta)
– Stan Adriana Maria – Locul II la Concursul Național de Fizică PHI (lLiceul Teoretic I.C. Vissarion – prof. Băjănaru Mădălina)
– Andrei Mihai Cosmin – Mențiune la Olimpiada Națională Gazeta Matematică, faza interjudețeană (Liceul Teoretic I.C Vissarion – prof. Uleia Magdalena)
– Barbu Andrei Cristian – Mențiune la Olimpiada Națională Gazeta Matematică, faza interjudețeană (Liceul I. C. Vissarion – prof. Uleia Magdalena)
– Șerban Raluca – Mențiune la Olimpiada Națională Gazeta Matematică, faza interjudețeană (Liceul Teoretic I. C. Vissarion – prof. Uleia Magdalena).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT