Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

19 localități din Argeș au primit fonduri să refacă infrastructura afectată de inundații

Publicat

pe

Guvernul a alocat 17,7 milioane de lei pentru 19 din cele 29 de localități din județul Argeș care au fost afectate de inundațiile din luna iunie (VEZI LISTA). Potrivit prefectului Emanuel Soare, 10 primării nu au întocmit documentațiile complete, în vederea obținerii de sprijin financiar pentru refacerea obiectivelor de infrastructură. Banii sunt asigurați din fondul de intervenție al Guvernului, cuprins în bugetul pe anul 2020.

“Din acest moment Primăriile trebuie să intre în linie dreaptă pentru a se apuca de treabă, pentru ca în cel mai scurt timp toate aceste obiective să fie refăcute și să poată fi redate în folosință, pentru cetățenii localităților respective. Am insistat ca primarii să identifice aceste pagube, să întocmească la timp documentația specifică. În primă fază, nu toți au fost receptivi, a trebuit să facem două ședințe CJSU pentru a obține devizele. Vă asigur că aceeași perseverență o vom avea și în continuare, ca banii să se cheltuie efectiv și obiectivele de infrastructură să fie refăcute. Nu vreau să se întâmple ca în anii anteriori, când s-au primit bani pentru astfel de obiective, dar nu au fost cheltuiți nici acum”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu, anunț cu privire la acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței

Publicat

pe

de

 

 

 

DETALII SUPLIMENTARE AICI

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Sala CSȘ Târgovişte este acum una dintre cele mai performante din țară

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a finalizat, săptămâna aceasta, lucrările de reamenajare a sălii Clubului Sportiv Școlar. De altfel, administrația publică locală derulează mai multe investiții care vizează infrastructura sportivă.

„Cei aproximativ 650 de copii legitimați la acest club beneficiază acum de condiții optime de antrenament, cu precizarea că noua suprafață de joc este una dintre cele mai performante din România”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!