Connect with us

ACTUALITATE

Românii nu au unde să efectueze testul COVID-19 solicitat pentru intrarea în Grecia

Publicat

pe

Foto arhivă

Românii care au contractat vacanțe în Grecia, cu plecare în această perioadă, se plâng că nu au unde să efectueze testul pentru COVID-19, impus de autoritățile elene. Rând pe rând, clinicile private acreditate de Ministerului Sănătății au refuzat programările,începând de luni – 20 iulie, din cauza volumului mare de lucru.

Aglomerația nu este generată de cererile românilor care au nevoie de test pentru a călători în altă țară, ci de numărul mare de probe trimise de Direcțiile de Sănătate Publică în cadrul Programului National de Testare – după cum se arată într-o informare a Clinicii Sinevo.

Și cum legislația impune în sarcina laboratoarelor de analize obligația de a asigura cu prioritate diagnosticul pentru pacienții din unitățile sanitare, persoanele suspecte din cadrul anchetelor epidemiologice, precum și a persoanelor din grupurile de risc, turiștii nu au decât să-și piardă banii plătiți pentru vacanțele contractate cu mult înainte de declanșarea pandemiei de COVID-19. Asta în condițiile în care și așa prețul testului se situează între 300 și 400 de lei! În multe situații, înseamnă exact valoarea unui pachet turistic de 6 nopți în Grecia, cu tot cu transport!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT