Connect with us

ALEGERI

Strategia de dezvoltare locală propusă de candidatul PRO România pentru Primăria Târgoviște

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, de la PRO România, devine un candidat redutabil pentru postul de primar al municipiului Târgoviște. A precizat, ieri – 26 iulie, în cadrul conferinţei de presă de lansare, că este determinat să facă tot posibilul pentru a câștiga, împreună cu echipa sa, alegerile locale din 27 septembrie.

„Am alături de mine oameni frumoşi, majoritatea dintre ei nu au mai făcut politică. Mă bucur că au ales să se implice alături de mine în încercarea de a dezvolta oraşul în următorii zece ani”.

Tânărul candidat PRO România pentru Primăria Târgoviște a vorbit apoi despre strategia de dezvoltare locală pe care doreşte să o implementeze. Aceasta oscilează în jurul unui Plan Urbanistic General complet nou şi digitalizat.

„Dacă până acum administraţia locală şi primarul PSD au fost preocupaţi doar de cosmetizarea oraşului, noi, cei de la Prot România, ne propunem să realizăm obiective majore, menite să ajute la dezvoltarea municipiului, la prosperitatea locuitorilor Târgoviştei”.

Cosmin Bozieru insită pe necesitatea implementării proiectului privind inelul doi de centură, ca element priomordial de dezvoltare economică şi socială a municipiului şi a tuturor localităţilor din jurul oraşului.

Candidatul PRO România doreşte, de asemenea, o colaborare eficientă, constructivă, cu primarii comunelor din apropierea municipiului, cu privire la programul privind transportul în comun, absout vital cetăţenilor care vin în Târgovişte, unde studiează, au locuri de muncă sau pentru diferite probleme. Bozieru nu vrea ca locuitorii comunelor din zonă să fie debarcaţi la marginea oraşului de un alt transportator de transport, după care să aştepte pentru a se îmbarca în autobuzele municipalităţii.

„O astfel de abordare o are actualul primar PSD, iar noi vrem să schimbăm această mentalitate prin colaborare cu primăriile comunelor limitrofe pentru dezvoltarea unei zone metropolitane în jurul municipiului Târgovişte. Aceste zone reprezintă motoarele economice ale unui judeţ, iar dacă nu funcţionează nici economia nu are cum să meargă”, a spus Cosmin Bozieru.

Candidatul PRO România pentru funcţia de primar al Târgoviştei doreşte și unui parc industrial, obiectiv care, în afară de faptul că va atrage în municipiul Târgovişte investitori, va crea şi noi locuri de muncă, în special pentru angajaţii disponibilizaţi din alte sectoare de activitate închise, dar și pentru tinerii absolvenţi ai şcolilor profesionale, ai liceelor şi facultăţilor din Târgovişte.

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite