Connect with us

ALEGERI

Strategia de dezvoltare locală propusă de candidatul PRO România pentru Primăria Târgoviște

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, de la PRO România, devine un candidat redutabil pentru postul de primar al municipiului Târgoviște. A precizat, ieri – 26 iulie, în cadrul conferinţei de presă de lansare, că este determinat să facă tot posibilul pentru a câștiga, împreună cu echipa sa, alegerile locale din 27 septembrie.

„Am alături de mine oameni frumoşi, majoritatea dintre ei nu au mai făcut politică. Mă bucur că au ales să se implice alături de mine în încercarea de a dezvolta oraşul în următorii zece ani”.

Tânărul candidat PRO România pentru Primăria Târgoviște a vorbit apoi despre strategia de dezvoltare locală pe care doreşte să o implementeze. Aceasta oscilează în jurul unui Plan Urbanistic General complet nou şi digitalizat.

„Dacă până acum administraţia locală şi primarul PSD au fost preocupaţi doar de cosmetizarea oraşului, noi, cei de la Prot România, ne propunem să realizăm obiective majore, menite să ajute la dezvoltarea municipiului, la prosperitatea locuitorilor Târgoviştei”.

Cosmin Bozieru insită pe necesitatea implementării proiectului privind inelul doi de centură, ca element priomordial de dezvoltare economică şi socială a municipiului şi a tuturor localităţilor din jurul oraşului.

Candidatul PRO România doreşte, de asemenea, o colaborare eficientă, constructivă, cu primarii comunelor din apropierea municipiului, cu privire la programul privind transportul în comun, absout vital cetăţenilor care vin în Târgovişte, unde studiează, au locuri de muncă sau pentru diferite probleme. Bozieru nu vrea ca locuitorii comunelor din zonă să fie debarcaţi la marginea oraşului de un alt transportator de transport, după care să aştepte pentru a se îmbarca în autobuzele municipalităţii.

„O astfel de abordare o are actualul primar PSD, iar noi vrem să schimbăm această mentalitate prin colaborare cu primăriile comunelor limitrofe pentru dezvoltarea unei zone metropolitane în jurul municipiului Târgovişte. Aceste zone reprezintă motoarele economice ale unui judeţ, iar dacă nu funcţionează nici economia nu are cum să meargă”, a spus Cosmin Bozieru.

Candidatul PRO România pentru funcţia de primar al Târgoviştei doreşte și unui parc industrial, obiectiv care, în afară de faptul că va atrage în municipiul Târgovişte investitori, va crea şi noi locuri de muncă, în special pentru angajaţii disponibilizaţi din alte sectoare de activitate închise, dar și pentru tinerii absolvenţi ai şcolilor profesionale, ai liceelor şi facultăţilor din Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT