Connect with us

ACTUALITATE

Apel al primarului Traian Niculae către locuitorii orașului Titu

Publicat

pe

Stimați locuitori ai orașului Titu,

Țara noastră traversează o perioadă nu tocmai fastă, din punct de vedere al răspândirii infecției cu virusul Covid. Am văzut cu toții cum autoritățile au început să pună în carantină localități care au un număr mare de cazuri de infectare. Vedem cu toții cum crește zilnic numărul de infectări și numărul de persoane internate la terapie intensivă. Dacă până acum auzeam de persoane infectate doar în statistici sau în mass-media, acum mulți dintre noi au cunoștinte, rude, prieteni care au trecut sau trec prin această boală. Situația este una destul de gravă, dar poate deveni tragică.

Orașul Titu are câțiva cetățeni infectați cu noul coronavirus, dar niciunul nu se află în stare gravă, mulțumim lui Dumnezeu pentru asta, sperăm să nu fie nimeni grav vreodată. Totuși, având în vedere rapiditatea cu care se propagă această boală, vă rog foarte mult să țineți cont de regulile de distanțare și de protecție sanitară. Oricând există riscul ca răspândirea virusului să devină comunitară și în Titu, în cazul apariției unui focar de infecție. Depinde de fiecare dintre noi să menținem lucrurile la un nivel acceptabil.

Rog, pe această cale, toți agenții economici din oraș, să pună la dispoziția salariaților măști sanitare, dezinfectanți și să respecte cu strictețe regulile de igienizare și de dezinfectare ale spațiilor de lucru. De asemenea, vă rog pe toți să nu mai intrați în spațiile publice închise fară mască de protecție, fie că vorbim de piață, magazine, supermarket-uri, instituții. Nu dorim să ajungem în situația de mare risc, astfel încât autoritățile să pună în discuție carantinarea orașului nostru, în cazul unei răspândiri masive al acestui virus.

Vă rog să aveți încredere în autoritățile locale și naționale și să apelați la noi de câte ori este nevoie. Suntem la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24. Dar vă rog, încă o dată: respectați regulile de igienă și distanțare. Doar noi putem opri acest virus. Împreună, ca o familie unită! Vă doresc multă sănătate!

Traian Niculae,
Primarul orașului Titu

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT