Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Apel al primarului Traian Niculae către locuitorii orașului Titu

Publicat

pe

Stimați locuitori ai orașului Titu,

Țara noastră traversează o perioadă nu tocmai fastă, din punct de vedere al răspândirii infecției cu virusul Covid. Am văzut cu toții cum autoritățile au început să pună în carantină localități care au un număr mare de cazuri de infectare. Vedem cu toții cum crește zilnic numărul de infectări și numărul de persoane internate la terapie intensivă. Dacă până acum auzeam de persoane infectate doar în statistici sau în mass-media, acum mulți dintre noi au cunoștinte, rude, prieteni care au trecut sau trec prin această boală. Situația este una destul de gravă, dar poate deveni tragică.

Orașul Titu are câțiva cetățeni infectați cu noul coronavirus, dar niciunul nu se află în stare gravă, mulțumim lui Dumnezeu pentru asta, sperăm să nu fie nimeni grav vreodată. Totuși, având în vedere rapiditatea cu care se propagă această boală, vă rog foarte mult să țineți cont de regulile de distanțare și de protecție sanitară. Oricând există riscul ca răspândirea virusului să devină comunitară și în Titu, în cazul apariției unui focar de infecție. Depinde de fiecare dintre noi să menținem lucrurile la un nivel acceptabil.

Rog, pe această cale, toți agenții economici din oraș, să pună la dispoziția salariaților măști sanitare, dezinfectanți și să respecte cu strictețe regulile de igienizare și de dezinfectare ale spațiilor de lucru. De asemenea, vă rog pe toți să nu mai intrați în spațiile publice închise fară mască de protecție, fie că vorbim de piață, magazine, supermarket-uri, instituții. Nu dorim să ajungem în situația de mare risc, astfel încât autoritățile să pună în discuție carantinarea orașului nostru, în cazul unei răspândiri masive al acestui virus.

Vă rog să aveți încredere în autoritățile locale și naționale și să apelați la noi de câte ori este nevoie. Suntem la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24. Dar vă rog, încă o dată: respectați regulile de igienă și distanțare. Doar noi putem opri acest virus. Împreună, ca o familie unită! Vă doresc multă sănătate!

Traian Niculae,
Primarul orașului Titu

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!