Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Parcul Industrial Priboiu concesionează terenuri și închiriază clădiri

Publicat

pe

S.C. PARC INDUSTRIAL PRIBOIU S.A., cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr.60, oferă, în condiții extrem de avantajoase (inclusiv prețul) următoarele:

CONCESIONARI / SUPERFICIE TERENURI:
– concesionare / superficie parcele de teren green-field în regim operațional (toate utilitățile la marginea parcelei),
cu parcele între: 5.000 mp; 10.000 mp; 20.000; mp; 30.000 mp, acestea putând fi redimensionate în funcție de necesitățile și investiția propusă (în total 21 Ha).

ÎNCHIRIERE CLĂDIRI:
– depozit: spații producție 452 mp;
– depozit producție 213 mp;
– hala industrială producție-depozitare 1207 mp.

Contractele încheiate de investitor împreună cu S.C. PARC INDUSTRIAL PRIBOIU S.A. pentru cele prezentate mai sus pot fi utilizate cu succes în accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea societății dumneavoastră.

S.C. PARC INDUSTRIAL PRIBOIU S.A. oferă sprijin itn elaborarea documentației tehnice de avizare / autorizare acolo unde este cazul pentru fiecare investitor / locatar în parte.

Relații suplimentare și detaliate se pot lua la sediul SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, com. Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr.60. Telefon: director – 0721155777; comunicare – 0786278808; 0722635481.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT