Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Centura municipiului Târgoviște, o problemă căreia i se pune capăt anul acesta!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a efectuat, în această dimineață, împreună cu membrii echipei sale – viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga, o vizită pe șantierul de la podul Teiș, care este parte integrantă a proiectului de reabilitare și modernizare a drumului de centură. Edilul s-a arătat mulțumit de stadiul lucrărilor, având în vedere că s-au montat cele 32 de grinzi din beton pentru cel de-al doilea sens de circulație. Practic, vorbim despre un pod nou, atașat celui vechi.

„Intervențiile pe centura municipiului Târgoviște nu presupun numai aceste lucrări de la podul de la Teiș. S-a asfaltat strada Laminorului, săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltare pe strada Petru Cercel. De asemenea, la strada Petru Cercel se lucrează și la sensul giratoriu care asigură ieșirea dinspre zona mall-lui.

Dacă tot discutăm de centura municipiului, menționez și faptul că va fi finalizată și montarea grinzilor la pasajul rutier de la Petru Cercel, iar săptâmâna viitoare vor începe acolo lucrările de suprabetonare. Este vorba de placa de beton, apoi hidroizolația, după aceea asfaltarea. Undeva în prima decadă a lunii septembrie, sensul nou de la Petru Cercel va fi redat circulației și toată strada Petru Cercel va fi asfaltată”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

A mai precizat edilul că, până la finalul anului, 90-95% din ceea ce înseamnă centura municipiului Târgoviște va fi gata, cu excepția unor lucrări care vizează construirea podului nou de la Teiș și, de asemenea, drumul nou care face legătura între strada Gimnaziului și șoseaua Mihai Bravu.

„Iată că administrația locală târgovișteană reușește în acest an să pună capăt unei probleme majore pe care municipiul Târgoviște a avut-o. Ce să facem, mai diminuăm puțin arsenalul electoral pe care-l au adversarii noștri! Am văzut că în momentul de față există o efervescență deosebită a unora care fie habar nu au de administrație, fie au fost pe la Primăria Târgoviște, n-au știut ce înseamnă administrație, nu au aflat nici până acum și au început să ne de-a lecții de a conduce un oraș, din punct de vedere administrativ. Însă, ei cu vorbele, noi cu faptele”, spune primarul municipiului Târgoviște.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Dragomirești: Asfaltarea rețelei de drumuri comunale, aproape de finalizare

Publicat

pe

Primarul comunei Dragomirești, Dragoș Vlădulescu, are în permanentă atenție infrastructura rutieră a comunei. Și acest lucru nu este tocmai ușor. Vorbim de peste 40 de kilometri de drumuri comunale și străzi laterale, ulițe, cum încă le numesc oamenii de la țară.

Una dintre ultimele investiții în rețeaua stradală a fost definitivată de curând. Este vorba despre reabilitarea și asfaltarea unui segment din strada Bisericii, care leagă acea zonă de sat cu DN 72, Târgoviște-Câmpulung. Pusă la punct a fost și porțiunea de drum spre punctul de lucru al Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița. Acest important proiect s-a putut materializa cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, care a acordat finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele Corneliu Ștefan.

Edilul Dragoș Vlădulescu va continua colaborarea cu CJ Dâmboviţa, urmând ca, în cel mai scurt timp, să modernizeze ultimele străzi din rețeaua rutieră a comunei Dragomirești. Este vorba despre străduțe cu o lungime de circa doi kilometri, care vor fi reabilitate și asfaltate anul acesta. Mai rămâne o porțiune care leagă satele Geangoești și Mogoșești.

„Acest sector de drum, care face legătura între DJ 702 D, DN 72 Târgoviște-Găești și DJ 702 B, va fi modernizat prin implicarea autorităților județene. Suntem în faza finală de predare a acestui segment de drum la Consiliul Județean și am toată convingerea că va fi modernizat așa cum scrie la carte”, ne-a precizat primarul Dragoș Vlădulescu.

De remarcat și faptul că, săptămâna trecută, au început lucrările de modernizare a DJ 702D – portiunea de la intrarea în localitate.

„Îi mulțumesc, în numele locuitorilor comunei Dragomirești, pentru promisiunea onorată, domnului presedinte al Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Corneliu Stefan”, este mesajul transmis de primarul Dragoș Vlădulescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Noul parc din orașul Titu a prins contur. Punctul forte: amfiteatrul

Publicat

pe

În această perioadă, se derulează în orașul Titu, din județul Dâmbovița, ample lucrări de extindere a spațiilor verzi, mai precis un parc. Proiectul, în valoare de peste 7,8 milioane de lei, este implementat cu fonduri nerambursabile, europene și guvernamentale.

Investiția vizează o suprafață de 30.235 mp și cuprinde: gradene, gazon, arbori și arbuști, flori, pergole, plante agățătoare, garduri vii, mobilier urban, alei, sisteme de iluminat public, parcare și instalații de irigare.

Principala atracție a parcului va fi amfiteatrul a cărui scenă este proiectată pentru a găzdui spectacole și diverse activități formale și informale pe timp de vară, iar în timpul iernii va fi transformată în patinoar în aer liber.

De asemenea, va fi construită o fântână arteziană cu jeturi care tâșnesc direct din pavaj și vor fi montate jardiniere cu locuri de ședere ce vor fi plantate cu exemplare de arbore de mătase, ale cărui flori alb-rozalii vor asigura un decor de lungă durată pe timpul verii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT