Connect with us

ALEGERI

Aninoasa poate mai mult cu Tiberiu Lixandru primar!

Publicat

pe

Tiberiu Lixandru, fiu al comunei Aninoasa, județul Dâmbovița, intră în lupta electorală pentru câștigarea funcției de primar al localității. Tânărul finanțist candidează din partea Partidului Național Liberal. A pornit această bătălie la sugestia locuitorilor comunei Aninoasa, care i-au alimentat încrederea că este cel mai nimerit pentru a aduce, după mulți, mulți ani de domnie a lui Constantin Maricescu, o undă de schimbare, de nou în comună, în administrația publică locală, în comunicarea cu oamenii. Tiberiu Lixandru este căsătorit, are un copil și este familist convins.

Licențiat al facultăților de Studii Economice și Inginerie Electrică din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, Tiberiu Lixandru își desfășoară activitatea profesională, începând cu anul 2007, în cadrul Direcției de Finanțe Publice Dâmbovița. Funcția din care s-a suspendat pentru a se ocupa de campania electorală este aceea de șef administrație, adjunct inspecție fiscală.

După atâția ani de muncă în domeniul financiar, Tiberiu Lixandru a decis să se dedice comunității, să intre în administrația publică locală și să le dovedească oamenilor că există alternative, că măsura succesului, a reușitei, a dezvoltării socio-economice nu este apanajul cuiva.

„Sunt fiu al comunei Aninoasa. Aici mi-am petrecut copilăria, aici am mers la școală și tot aici am întemeiat ceea ce am mai de preț, o familie frumoasă, împlinită, așa cum toți ne dorim. Am locuit pentru un timp la Târgoviște, dar m-am întors, pentru că eu aici sunt acasă.

Aninoasa este casa mea si a familiei mele, iar dragostea pentru casa mea este cea care mă determină să candidez pentru funcția de primar.

Aninoasa poate mai mult, iar eu îmi doresc să fac mai mult pentru casa noastră, Aninoasa! Aninoasa are nevoie acum, mai mult ca oricând, de oameni harnici și pricepuți, care să croiască un viitor pe măsura aspirațiilor noastre de mai bine pentru noi și pentru copiii noștri!

Vin în fața dumneavoastră cu un proiect ambițios, dar în același timp realist, și vă cer să fiți alături de mine. În perioada următoare, vom dezbate în detaliu acest proiect. Doar împreună putem face din casa noastră, Aninoasa, o comună europeană!

Cu sinceritate, întotdeauna al dumneavostră,
Tiberiu Lixandru”.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT