Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Dâmboviţa: Bărbat din Valea Mare s-a spânzurat în locuință

Publicat

pe

Un bărbat de 46 de ani şi-a pus capăt zilelor. Nenorocirea s-a petrecut în comuna Valea Mare, judeţul Dâmboviţa. Bietul om a fost găsit de o rudă spânzurat în propria locuinţă.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a fi stabilite circumstanţele care au condus la producerea tragediei. Nu a fost găsit la faţa locului niciun bilet în care să-şi motiveze decizia, aşa cum procedesază în cele mai multe cazuri sinucigaşii.

ALEGERI

Daniel Cristian Stan, candidat PSD pentru Târgovişte: Am încredere că cetăţenii vor vota cu PSD duminică

Publicat

pe

Cristian Daniel Stan, secretar executiv al PSD Dâmboviţa, este principalul favorit în alegerile locale din 27 septembrie care se vor desfăşura la nivelul municipiului Târgovişte pentru funcţia de primar. În spatele tânărului edil nu stau proiecte pe hârtie, tomurile de promisiuni, ci faptele, realizările din ultimii patru ani.

Pornind de la infrastructură rutieră locală, şosea de centură, trotuare, iluminat public, parcuri, locuri de joacă, zone de agrement parcări şi până la reabilitări şi modernizări de creşe, grădiniţe, şcoli şi licee, construire de săli de sport, cinematograf.

„Această campanie electorală a reprezentat şi un moment de bilanţ pentru cei din administraţia publică locală, atât la nivelul municipiului Târgovişte cât şi la nivelul judeţului Dâmboviţa. Consider că administraţiile locale ale PSD au fost performante, actul administrativ făcut în interesul comunităţilor locale.

Aşadar, duminică vă invităm la vot, vă invităm să votaţi reprezentanţii PSD la Târgovişte, lista de consilieri poziţia nr 1 pe buletinuil de vot, iar la poziţia nr 2 pe lista pentru primarul municipiului Târgovişte. La Consiliul Judeţean nr 1 pe listă consilierii judeţeni PSD, iar pentru preşedintelele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, pozitia nr 3.

Am încredere în târgovişteni, am încredere în dâmboviţeni, am încredere că duminică, în momentul în care vor intra în cabina de vot, cetăţenii vor avea capacitatea de a vota pentru viitorul dumnealor, pentru viitorul copiilor lor”, este masajul primarului Cristian daniel Stan la finalul campaniei electorale.

material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Citește în continuare

ALEGERI

Corneliu Ştefan, candidat PSD pentru CJ Dâmboviţa: Mergem la victorie, pentru binele judeţului

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la final de campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, a ţinut să adreseze un mesaj către alegătorii dâmboviţeni.

Corneliu Ştefan îi îndeamnă pe cetăţeni să iasă la vot şi să pună ştampila pe cea mai bună echipă, pe cei care au performat pentru acest judeţ şi care sunt pregătiţi, cu sufletul, cu mintea şi cu tot profesionalismul şi abnegaţia de care dau dovadă să o facă în continuare. Pe PSD!

„Am venit în faţa dâmboviţenilor cu cele mai puternice şi determinate echipe. Am venit cu oamenii care îşi doresc dezvoltarea tuturor comunităţilor locale. La nivelul Consiliului Judeţean avem cea mai determinată echipă. Absolut toţi candidaţii la Consilul Judeţean avem un singur scop, acela de a duce la bun sfârşit masterplanul pe care noi, cei din PSD, l-am propus dâmboviţenilor.

Eu şi echipa mea ne-am asumat în faţa dâmboviţenilor acest proiect de dezvoltate a judeţului, a tuturor comunuităţilor locale. Din echipa mea de consilieri la nivelul judeţului Dâmboviţa fac parte oameni cu experienţă în administraţia publică locală.

Îi mulţumesc domnului prefect Antonel Jîjîie, un om deosebit care s-a alăturat echipei noastre, un om care a coordonat Prefectura Dâmboviţa. Un om de care are nevoie judeţul. Tot alături de mine o să fie şi domnul Corneliu Vişoianu, fost secretar de stat la cabinetul Primului Ministru, profesor universitar, un expert în atragerea de fonduri europene.
Mulţumnesc tuturor dâmboviţenilor care ne-au primit foarte bine în casele dumnealor, începând cu perioada de precampanie electorală, când am strâns semnături în toate localităţile judeţului.

Îi asigur pe dâmboviţeni că noi, reprezentanţii Partidului Social Democrat, ştim ce avem de făcut la nivelul judeţului, la nivelul Primăriei Târgovişte, la nivelul Primăriei Moreni. Ştim ceea ce trebuie făcut în cele 5 oraşe, Pucioasa, Găeşti, Titu, Găeşti şi Răcari. Ştim ceea ce avem de făcut în toate celelalte 82 de comune.

Pe 27 septembrie, stimaţi dâmboviţeni, vă invit la vot. Să alegem cele mai puternice echipe de la nivelul comunităţilor locale, de la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Veniţi şi votaţi PSD!”

Material realizat la comanda psd Dâmboviţa. Cod unic mandatar fina nciar: 21200019

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!