Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD, obsesia președintelui Iohannis

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Claudia Gilia, președinta femeilor social-democrate dâmbovițene, a luat imediat poziție după ce Klaus Iohannis s-a dezlănțuit, obsesiv, pentru a câta oară, împotriva PSD. De data asta, șeful statului s-a zbătut cu masca pe figură pentru a-i scoate pe social-democrați vinovați de răspândirea coronavirusul.

„Nu știu ce preocupări a avut în ultimul timp Președintele, dar sigur nu referitoare la cetățenii Republicii. Oare, Iohannis are pierderi de memorie? Nu știe că guvernarea țării se află în mâinile „Guwernului meu” PNL?

Președintele Iohannis trebuie să înțeleagă că este șeful statului, nu agentul electoral al PNL. Și să înceapă să se comporte ca un Președinte, al tuturor românilor!

Mai mult ca niciodată, românii au nevoie de încredere și siguranță. De încredere în deciziile celor care îi conduc și decid pentru viața lor. De siguranța că acolo sus cineva competent se preocupă de rezolvarea problemelor lor, și nu de campanie electorală continuă.

Este jenant și penibil pentru Președintele României că dă iarăși vina pe Opoziție, pentru eșecul Guvernului său. PNL a avut pe masă toate butoanele puterii prin care putea controla pandemia: Președintele statului, Guvern, Prim-ministru, Ministerul Sănătății, Ministerul de Interne, Ministerul Apărării Naționale, Serviciile Secrete, DSP, ISU și toate celelalte instituții implicate în gestionarea pandemiei. Când ai toate aceste butoane pe masă e penibil să dai vina pe altcineva pentru eșecul tău.

Pe cât de violentă, pe atât de ridicolă a fost declarația Președintelui Iohannis. Nu poți lua în serios o astfel de abordare. Cum să creeze un partid de Opoziție o criză sanitară?

PSD nu face teste COVID;
PSD nu comunică datele despre pandemie;
PSD nu a stabilit restricții pentru populație;
PSD nu a stabilit protocolale de testare și de tratament.

Cum să crească numărul de cazuri COVID din cauza PSD? Este ridicol!‼ Cum să acuzi PSD că face o amplă campanie de manipulare, când Guvernul liberal a plătit sume uriașe – 50 de milioane de euro – pentru așa-zisa campania de informare publică, care a asigurat prezența masivă a liderilor PNL în toată mass-media?

Singurul vinovat pentru proasta gestiune a crizei medicale, pentru creșterea numărului de cazuri a fost, este și va rămâne Guvernul lui Iohannis.

În aceste condiții este dezgustătoare și total mincinoasă intervenția Președintelui Iohannis care încearcă cu disperare să arunce asupra adversarilor politici eșecul îngrozitor al guvernării sale PNL-iste de a gestiona criza COVID. E o ticăloșie ordinară acuzația că PSD a tras de timp în Parlament. Faptele sunt clare, indiferent cât de mult nu-i convin lui Iohannis.

Singurul vinovat pentru lipsa legislației necesare este Guvernul PNL, care nu odată, ci de două ori a lăsat țara și autotățile fără instrumentele legale de acțiune….de altfel, este simptomatic că Iohannis nu scoate o silabă despre prostul exemplu – factor esențial de subminare a încrederii oamenilor respectiv aroganțele sfidătoare ale liderilor liberali care au încălcat repetat restricțiile impuse și pe care populația era obligată să le respecte.

În fapt, Iohannis încearcă cu disperare să atragă PSD într-o dispută publică vehementă cu scopul de a reactiva talibanii de dreapta, de a ațâta din nou ura dintre români, pentru a menține, cât de cât, șansele electorale ale PNL, aflat în cădere liberă.

Mai mult ca niciodată, românii nu au nevoie acum de războaiele politice ale Președintelui, de înfierări ale adversarilor politici, sau de pasări de responsabilitate.

Domnule Președinte, de ce a lipsit din discursul dumneavoastră preocuparea pentru modul în care va începe școală în septembrie (că doar erați cu „Romania Educată”), despre măsurile pentru redresarea economică, despre măsurile de siguranță sanitară?

Răspunsul este simplu: NU vă pasă! La dumneavoastră este doar despre alegeri electorale… Despre cum să scăpați de PSD”!

Dâmboviţa

44 de participanți la un majorat organizat în Băleni, amendați cu câte 1.000 de lei fiecare

Publicat

pe

Polițiștii din Băleni, județul Dâmbovița, au descins, astăzi, la o sală de evenimente din comună, unde se desfășura ilegal o petrecere de majorat.

Toți cei 44 de participanți au fost sancționați cu câte 1.000 de lei fiecare, iar administratorul localului a primit o amendă în cuantum de 10.000 de lei – informează IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Membri afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa au ales astăzi noul președinte al acestui for, în persoana lui Ciprian Prisăcaru – fost viceprimar al municipiului Târgoviște, fost președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, în prezent director al Complexului Turistic de Natație Târgovişte. Contracandidatul lui Prisăcaru pentru această funcție a fost Ionuț Iugulescu.

„Sunt pregătit, onorat și recunoscător tuturor membrilor afiliați, prezenți într-un număr record și în condiții cu totul speciale la un exercițiu de vot încheiat favorabil!

Vă mulțumesc tuturor și sunt convins că împreună vom face o echipă puternică, unită, valoroasă! Mulțumesc familiei, echipei mele și celor care mi-ați fost alături!

Încrederea acordată mă obligă, motivează și responsabilizează, pentru a reuși în această frumoasă provocare: Asociația Județeană de Fotbal Dâmboviţa. Doamne ajută!”, a scris Ciprian Prisăcaru pe pagina sa de Facebook.

În echipa noului președinte al AJF Dâmbovița se regăsesc: Nicu Croitoru, Ionel Pitaru, Dorin Nistor, George Tzitzeclis, Mircea Petrescu, Augustin Voinea, Cătălin Vremăroiu, Costin Mirescu, Romică Ciobanu, Cosmin Becheanu, Adrian Necșoiu, Mihai Tătăranu, Ionuț Catană și Constantin Badea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!