Connect with us

ALEGERI

Țuțuianu pregătește asaltul asupra Primăriei Cândești

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, şeful PRO România Dâmboviţa, a prezentat, conform obiceiului, încă un grup de candidaţi pentru posturile de primari în judeţul Dâmboviţa. Surpriza o reprezintă Valentina Popa, colaboratoae apropiată a senatorului, care va intra în bătălia electorală pentru câştigarea postului de primar al oraşului Răcari. Consideră Adrian Ţuţuianu, că Valentina este singura adversară redutabilă a actualului edil Marius Caraveţeanu.

La Glodeni luptă din partea PRO România Adrian Vasile Bălaşa. Pentru Crângurile se pregăteşte Mihai Tomovici. Un candidat de forţă antrenează Adrian Ţuţuianu și la Cândeşti, unde vrea musai să o scoată din Primărie pe Georgeta Popa.

„Sunt dezamăgit de modul în care actuala conducere a administraţiei publice locale s-a raportat la mine. Dezamăgit de atitudinea doamnei primar în funcţie, care a fost salariata mea doi ani de zile. A scos-o din primărie Ghiorman. Am sprijinit-o să ajungă primar. Din păcate, de vreo trei ani de zile, a uitat să-mi dea un telefon”, a mărturisit, trist, Adrian Ţuţuianu.

Acum, cu Constantin Tudose, doreşte să-şi repare greşeala pe care a făcut-o din prea multă încredere şi prietenie, adică să o elimine de la conducerea comunei Cândești pe Georgeta Popa. Acolo, Adrian Ţuţuianu adună un desant periculos pentru actuala primăriţă. Este implicat în pregătirea acestui asediu şi părintele Comănescu. Fiul acestuia, Mircea Comănescu, absolvent de psihologie, va face parte din echipa de campanie a lui Constantin Tudose şi probabil va primi şi postul de viceprimar. Se anunţă o luptă interesantă la Cândeşti, o luptă care merită urmărită cu atenţie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT