Connect with us

ALEGERI

Țuțuianu pregătește asaltul asupra Primăriei Cândești

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, şeful PRO România Dâmboviţa, a prezentat, conform obiceiului, încă un grup de candidaţi pentru posturile de primari în judeţul Dâmboviţa. Surpriza o reprezintă Valentina Popa, colaboratoae apropiată a senatorului, care va intra în bătălia electorală pentru câştigarea postului de primar al oraşului Răcari. Consideră Adrian Ţuţuianu, că Valentina este singura adversară redutabilă a actualului edil Marius Caraveţeanu.

La Glodeni luptă din partea PRO România Adrian Vasile Bălaşa. Pentru Crângurile se pregăteşte Mihai Tomovici. Un candidat de forţă antrenează Adrian Ţuţuianu și la Cândeşti, unde vrea musai să o scoată din Primărie pe Georgeta Popa.

„Sunt dezamăgit de modul în care actuala conducere a administraţiei publice locale s-a raportat la mine. Dezamăgit de atitudinea doamnei primar în funcţie, care a fost salariata mea doi ani de zile. A scos-o din primărie Ghiorman. Am sprijinit-o să ajungă primar. Din păcate, de vreo trei ani de zile, a uitat să-mi dea un telefon”, a mărturisit, trist, Adrian Ţuţuianu.

Acum, cu Constantin Tudose, doreşte să-şi repare greşeala pe care a făcut-o din prea multă încredere şi prietenie, adică să o elimine de la conducerea comunei Cândești pe Georgeta Popa. Acolo, Adrian Ţuţuianu adună un desant periculos pentru actuala primăriţă. Este implicat în pregătirea acestui asediu şi părintele Comănescu. Fiul acestuia, Mircea Comănescu, absolvent de psihologie, va face parte din echipa de campanie a lui Constantin Tudose şi probabil va primi şi postul de viceprimar. Se anunţă o luptă interesantă la Cândeşti, o luptă care merită urmărită cu atenţie.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Omul de afaceri Cornel Coman, candidatul AUR pentru Primăria Pietrari

Publicat

pe

Reprezentanții AUR Dâmbovița au liste complete pentru alegerile locale la Râul Alb și Pietrari – au anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Omul de afaceri Cornel Coman, fost edil al comunei Pietrari, va candida pentru funcția de primar.

Din câte ne-a precizat Sebastian Vulvoi, coordonator AUR pe zona de nord a județului, Coman și-a asumat participarea la alegerile locale din 9 iunie.

La Râul Alb, pentru poziția de primar va candida din partea AUR Costinel Rizea, viceprimar al localității. Ne-au mai informat liderii AUR Dâmbovița că listele sunt aproape gata și la Runcu și Moroeni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Consilierul județean Ionuț Popa este candidatul PNL pentru Primăria Dragodana

Publicat

pe

PNL Dâmbovița și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al comunei Dragodana. Va intra în lupta electorală din 9 iunie 2024 tânărul consilier județean Ionuț Popa, pentru care vârsta, 33 de ani, nu constituie un dezavantaj, cum ar fi unii tentați să creadă, ci un atuu, întrucât Ionuț Popa are deja suficientă experiență administrativă, dar și politică. În plus, este muncitor, onest, dornic să dezvolte localitatea natală și familiarizat cu dinamica din instituțiile statului, datorită experienței de consilier parlamentar la Camera Deputaților și Senatul României.

„Comuna Dragodana are nevoie de o schimbare, de mai multă implicare, de un dialog deschis cu oamenii, de pragmatism și viziune pe termen lung. Cunosc problemele localității, cunosc oamenii și doleanțele lor. Poziția comunei este una bună, oportunități există, însă până acum a lipsit implicarea. Am sprijinul echipei PNL de la nivel local și județean și voi face toate eforturile să nu dezamăgesc”, ne-a declarat tânărul candidat PNL.

Consideră Ionuț Popa, care se ghidează în viață după principiul „toate la timpul lor”, că abia acum a atins maturitatea emoțională și profesională să poată candida pentru funcția de primar al comunei natale, Dragodana, localitatea unde dorește să își întemeieze o familie.

„Implicarea tinerilor în administrație și în politică reprezintă un pas curajos și lăudabil. Ionuț Popa este unul dintre acești tineri cu inițiativă. Avem încredere în el și îl susținem pentru funcția de primar al comunei Dragodana”, a precizat președintele PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite