Connect with us

Dâmboviţa

PSD are toate semnăturile necesare să depună moțiune de cenzură

Publicat

pe

Reprezentanţii Partidului Social Democrat sunt decişi să înlăture de la conducerea ţării Guvernul PNL Ludovic Orban. Decizia survine ca urmare a faptului că liberalii nu ştiu să gestioneze ţara în situaţia de criză declanşată de pandemia de coronavirus şi nici nu se achită de obligaţiile legale, constituţionale pe care le au faţă de cetăţenii acestei ţări.

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a spus astăzi într-o conferinţă de presă că social-democraţii nu pot fi de acord cu decizia Gunernului Orban de a mări alocaţia pentru copii, începând cu 1 august 2020, cu doar 22,5 lei.

„Este o tragedie pentru copiii acestei ţări, o nedreptate fără seamăn pentru părinţii lor. Este o sfidare de nedescris. Acum 8 luni noi, toţi parlamentarii PSD, am iniţiat o lege prin care am stabilit clar dublarea alocaţiilor pentru copii. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat această lege, iar acum Guvernul PNL nu doreşte să o pună în aplicare.

Au comunicat public că vor mări alocaţiile doar cu 22,5 lei. Şi încă o veste proastă pentru români. Guvernul Orban nu doreşte ca, de la 1 septembrie, 2020, să mărească punctul de pensie cu 40 de procente, aşa cum noi, social-democraţii, am votat în Parlamentul României”, a declarat liderul PSD Dâmboviţa.

Ţinându-se cont de aceste considerente şi de multe alte deficienţe şi sincope ale guvernării Orban, PSD a hotărât să iniţieze o moţiune de cenzură care va fi depusă şi dezbătută în prima decadă a lunii august.

„Deja am strâns semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură. În scurt timp, acest Guvern PNL va dispărea şi vom veni noi în faţa românilor cu o propunere de prim-ministru şi cu un guvern serios, hotărât să pună lucrurile la punct, un guvern care să aplice legile trecute cu vederea de liberali, un guvern care să fie aproape de tot ceea ce înseamnă comunitate locală, un guvern aproape de nevoile tuturor românilor”, a mai spus preşedintele Corneliu Ştefan.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Primarul de la Dărmănești acuză PSD că se laudă cu proiectele PNL

Publicat

pe

Primarul liberal de la Dărmănești, județul Dâmbovița, Valentin Mihalache, îl acuză pe candidatul PSD că minte cu nerușinare în pliantul electoral pe care îl distribuie în aceste zile locuitorilor comunei.

Spune Mihalache că Uță de la PSD, consilier local fiind, nu a inițiat în ultimii aproape 4 ani niciun proiect de hotărâre, dar vine acum în fața oamenilor și se laudă cu ceea ce a realizat echipa PNL care conduce localitatea din 2016.

„Este important de amintit faptul că, de patru ani de zile, majoritatea consilierilor locali PSD se abțin și votează împotriva investițiilor majore și a bugetului local. Garantez faptul că actualul candidat PSD la Primăria comunei Dărmănești nici nu știe unde este Ministerul Dezvoltării. Să dovedească cineva că pe cele trei contracte (nota redacției: cu Ministerul Dezvoltării), două de asfaltare și unul de canalizare, este semnatura unui PSD-ist.

Cum să te lauzi cu munca unui om și a echipei lui, când tu ai stat patru ani de zile degeaba în funcția de consiler local? În patru ani de zile nu a fost în stare să depună un proiect de hotărâre și acum ne vorbește de milioane de lei. Rușine!”, a scris pe Facebook primarul PNL al comunei Dărmănești – Valentin Mihalache.

 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu accesează fonduri AFM pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare

Publicat

pe

Consiliul Local Titu a aprobat proiectul de hotărâre inițiat de primarul Traian Niculae în vederea extinderii rețelei de apă și canalizare în Titu-Târg, Fusea și Plopu, prin accesarea de fonduri nerambursabile de la Administrația Fondului de Mediu.

Potrivit studiului de fezabilitate, valoarea totală a investiției se ridică la 20,4 milioane de lei, din care aproximativ 18 milioane de lei vor fi alocate de AFM, iar diferența de 2,4 milioane de lei va fi asigurată din bugetul propriu al orașului Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite