Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Proiecte pentru copiii din Târgoviște, propuse de candidatul PRO România

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru postul de primar la Târgoviște, joacă tare. Tânarul politician, care a mai făcut parte din conducerea executivă a municipiului, cunoaște substanța administrației, știe ce trebuie făcut în orașul nostru și tocmai de aceea s-a angajat în această bătălie electorală. La ultima întâlnire cu presa, Bozieru a abordat proiectele ce ar avea ca finalitate pozitivă dezvoltarea socio-edilitară a zonelor defavorizate din Târgoviște, ignorate, spune el, de administrația actuală a Primăriei. A afirmat Bozieru că doar în preajma alegerilor parcă se dezvoltă un anume interes, care dispare însă după consumarea scrutinuluielectoral.

„Cartierele defavorizate rămân aceleași zone fără canalizare, fără apă, fără gaze naturale, fără străzi asfaltate, cu oameni care așteaptă sprijinul autorităților”.

A declarat Cosmin Bozieru că, în perioada în care el a îndeplinit funcția de viceprimar al municipiului Târgoviște, „în timp ce primarul planta panseluțe în oraș, una dintre principatele mele preocupări a fost aceea de a veni în sprijinul oamenilir și să dezvolt zonele defavorizate, prin proiecte și programe inițiate alături de echipa mea. Pot spune că, la inițiativa mea, a luat ființă grupul de acțiune locală „Târgoviștea egalității de șanse”, structură prin care municipiul are posibilitatea de a accesa 5 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile destinate investițiilor în aceste zone. Se vor construi: un bloc de locuințe sociale, o grădiniță, două creșe, locuri de joacă pentru copii. Totodată, vor fi asfaltate și străzile din aceste cartiere defavorizate”, a precizat candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Acesta a mai spus că fișele de proiect depuse la Agenția de Dezvoltare Sud Muntenia au fost deja avizate și că, în cel mai scurt timp, vor putea fi puse în practică, contribuind astfel la schimbarea în bine a imaginii orașului. PRO România, a subliniat Cosmin Bozieru, își propune să urmărească materializarea acestor proiecte în următorii doi ani.

Candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște a prezentat, în cadrul aceleiași întâlniri, două proiecte pe care reprezentanții partidului le vor implementate atunci când vor ajunge la conducerea Primăriei.

„Primul proiect se intitulează „Zâmbet de copil ” și are ca obiectiv accesul copiilor din oraș, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, la servicii medicale ortodontice, prin aplicarea de aparate ortodontice fixe, cu scopul prevenirii afecțiunilor dentare și menținerii unui organism sănătos. Beneficiari vor fi toți copiii din municipiul Târgoviște identificați a avea probleme dentare, evident pe baza recomandării medicilor stomatologi din cadrul cabinetelor școlare sau a altor cabinete specializate. În prima fază, proiectul se va adresa unui număr de 1.000 de copii. Pentru implementarea acestui proiect se va alcătui o echipă care va realiza procedura publică de achiziție privind selectarea unui operator emitent de voucher, acreditat de Ministerul Finanțelor”, a dezvăluit Cosmin Bozieru.

A mai spus tânărul politician că, începând chiar de astăzi, cei interesați pot depune dosarele la sediul PRO România, situat pe strada IC Brătianu, Bl. 82, parter (Zona sensului giratoriu de la Compania de Apă). Dosarul trebuie să conțină certificatul de naștere, carte de identitate, documentul de identitate al reprezentantului legal și documentele medicale eliberate de un medic specialist.

Al doilea proiect pe care vrea să-l implementeze se intitulează „Lumea văzută prin ochi de copil” și are ca obiectiv ameliorarea sau remedierea problemelor de vedere în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani, prin acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 500 de lei pentru un beneficiar.

„Acest ajutor se acordă o singură dată și va reprezenta contravaloarea unei perechi de ochelari și se va adresa unui număr de 1.000 de copii”. Târgoviștenii interesați să participe la acest program trebuie să depună dosarele la sediul PRO România Târgoviște”.

ALEGERI

Candidat PNL: Disperarea electorală a PSD Dâmbovița atinge cote ridicole

Publicat

pe

PNL Dâmboviţa, prin vocea prof. Tică Dan Alexandru – inspector școlar de specialitate și candidat pentru funcția de consilier local municipal la Târgoviște, a criticat, astăzi – 18 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă, inițiativa PSD de a pune la dispoziția locuitorilor județului o linie telefonică unde să sesizeze problemele pe care le întâmpină cu privire la începerea anului școlar. Spune liberalul Tică Dan Alexandru că social-democraţii, din interese pur electorale, sunt „disperați să găsească ceva de care să se lege”.

„Anul școlar 2020-2021 a debutat conform. Părinții, copiii și profesorii deopotrivă s-au adaptat situației și au lăsat în plan secund acest virus. Ce face PSD în această perioadă? Apelează la o linie telefonică pentru găsirea problemelor. Disperarea electorală a PSD atinge cote ridicole. Pe cei care au probleme în legătură cu acest început de an școlar și vor să găsească rezolvări reale îi îndemn să sesizeze unitățile de învățământ și Inspectoratul Școlar”, a precizat Tică Dan Alexandru.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

Citește în continuare

ALEGERI

Aurelian Cotinescu (PNL) îl provoacă la o dezbatere electorală pe Daniel Cristian Stan (PSD)

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, a lansat o invitație publică reprezentantului PSD, actualul edil – Daniel Cristian Stan, să participe, săptâmâna viitoare, ultima de campanie, la o dezbatere electorală menită să-i ajute pe alegători să se decidă cu privire la votul pe care să-l dea în data de 27 septembrie.

„În democrație, etalarea ideilor, a proiectelor este esențială pentru ca oamenii să voteze în cunoștință de cauză. De aceea, această dezbatere între noi, ca și candidați, este imperios necesară pentru a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine fiecare proiect al nostru, să înțeleagă mai bine cine este persoana potrivită și pregătită să conducă orașul Târgoviște pentru următorii 4 ani.

Presa poate desemna mediatorul care să se ocupe de această dezbatere, iar staff-urile de campanie pot aranja detaliile, astfel încât totul să decurgă într-o manieră profesionistă și corectă, iar cetățenii să poată alege bine informați”, a precizat Aurelian Cotinescu – candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!