Connect with us

ALEGERI

PRO România Dâmboviţa răspunde atacurilor lansate de PSD

Publicat

pe

Frica de oameni este handicapul dictatorilor care și-au uitat de mult timp rolul călăuzitor și au ales beneficiile de grup în detrimentul misiunii pentru comunitate.

Cât de disperat trebuie să fie primarul PSD al municipiului Târgoviște încât să recurgă la amenințări cu dosare penale la adresa unui alt candidat?

Două proiecte reale, destinate copiilor cu probleme de sănătate (probleme de vedere și probleme ortodontice) au stârnit furia PSD-iștilor care conduc, astăzi, Primăria. Amenințări cu dosare penale pentru că vrem să venim în sprijinul acestor copii? Atât de jos s-a ajuns?

Dar, dacă tot e să fie cercetat cineva, poate c-ar trebui cercetați aceia care i-au mințit pe târgovișteni. I-au mințit cu stadionul. I-au mințit cu centura. I-au mințit cu parcul industrial. Actualul primar și clica din jurul lui au mințit pentru voturi! Asta nu se cercetează?

Cine vrea să facă bine în orașul ăsta e amenințat cu dosare penale. Asta nu e „comunitate”, asta e jungla puterii discreționare.

Dar dacă tot îi place actualului primar să vorbească de dosare, îl întrebăm public: atunci când l-a numit pe actualul administrator public, tot pe bază de „dosar” a făcut-o? I-a cerut cazierul?

 

În fine, vorbește actualul primar despre lipsă de caracter. El cunoaște foarte bine subiectul și, în curând, o să-l dezvoltăm și noi. Ne ajută președintele Adrian Țuțuianu, care știe cât caracter are primarul pe care l-a creat de la zero.

Biroul de Presă PRO România Dâmbovița

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT