Connect with us

ALEGERI

Liderul ecologiștilor acuză: PNL bagă localități în carantină, dar vrea alegeri pe 27 septembrie!

Publicat

pe

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, este o nouă voce politică care solicită amânarea alegerilor locale pe fondul înmulțirii cazurilor de coronavirus în România.

„O fractură de logică evidentă a liberalilor este dezbătută tot mai mult de către românii din țară! Guvernul carantinează localități, dar vrea alegeri! Organizarea alegerilor locale în actualul context va fi un fiasco procedural! Dacă inconsecvența lor a devenit rutină zilnică, iată că măsurile guvernamentale care urmează a fi luate sunt contestate mai ales de către cei din aparatul administrativ.

Deja, multe persoane care, de-a lungul anilor, au compus apolitic și chiar politic birourile electorale de circumscripție, au anunțat că nu vor să facă parte din vreun organism la alegerile din 27 septembrie. Aceste refuzări ar trebui să alerteze serios PNL și să îi facă să renunțe la disperarea de a sacrifica sănătatea și siguranța românilor urmărind doar calcule politice!

PER semnalează că este suficientă existența unei singure unități administrativ- teritoriale carantinate pentru a se proceda la anularea alegerilor! În numeroasele localități unde s-a impus carantina, nu se pot strânge semnături și nu se poate face propriu-zis campanie! Unele comune nu au curent electric, darămite internet, iar liberalii visează campanie doar în online! Vor să reducă programul teraselor, sacrifică economia țării, dar alegerile tot pe 27 rămân! Aglomerația din birourile electorale și secțiile de vot va genera un val și mai mare de infectări! Atât de mult i-au speriat sondajele?”, a spus liderul PER Dănuț Pop.

Deocamdată, doar PNL și PSD nu au avut nimic de comentat în ceea ce privește posibilitatea amânării alegerilor locale. Se pare că cele două partide își doresc ca această confruntate electorală să se țină pe 27 septembrie.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite