Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Jale, nevoie mare! Răspunsul PNL Dâmboviţa la acuzațiile PSD      

Publicat

pe

Corul de bocitoare al PSD își arată din nou măiestria în spațiul public unde, pe voci din ce în ce mai stridente și înlăcrimate, se tânguie aproape ritualic că ,,vezi, Doamne, PNL nu se mai oprește din furat primari PSD!”

Trist, domnilor de la PSD! Trist! Erați în căutarea unui slogan de campanie și l-ați găsit? PNL fură primarii PSD! Chiar atât de mic este orizontul dumneavoastră? Doar atât ați înțeles din ceea ce se întâmplă în jurul vostru?

Pentru voi primarii sunt niște marionete care pot fi mânuite și furate de oricine, oricând?

Sau sunt proprietatea vreunui partid și atunci partidul dispune în mod discreționar de ei?

Dacă la ultimele doua întrebări ați răspuns cu ,,DA” vă anunțăm, dragi colegi, că aveți o mare problemă când vă raportați la realitate!

Primarii NU sunt proprietatea nimănui, iar dacă la sfârșitul unui mandat și-au făcut o analiză a  activității lor și a nevoilor comunității și au decis că pentru un NOU ciclu electoral să se alăture echipei PNL, să știți că nu înseamnă că sunt lași, hoți sau trădători!

Oamenii nu se schimbă peste noapte iar invectivele pe care le aruncați asupra lor se răsfrâng asupra întregii comunități!
Lăsați comunitățile să-i judece prin vot, nu dumneavoastră!

În ceea ce privește “șantajul, amenințările și mituirea” îi consiliem gratuit,  doar de data aceasta, pe distinșii noștri colegi de la PSD și îi sfătuim să se adreseze altor organe ale statului dacă au asemenea informații!

P.S. Cât de fariseic să fii să vorbești de racolări de primari înainte de depunerea candidaturilor  când, în 2014 prin OUG 55, sub ,,măreața gândire” a președintelui PSD, Victor Viorel Ponta, ați denaturat votul din 2012 al multor comunități și, la jumătatea mandatului, ați adus cu arcanul primari în PSD?

Biroul de presă PNL Dâmbovița

ALEGERI

Primar Târgovişte: Liberalii au dus dezbaterea electorală în derizoriu

Publicat

pe

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște și candidat PSD pentru un nou mandat, spune că liberalii au dus în derizoriu o posibilă dezbatere electorală. Provocarea pe care PNL-iștii au lansat-o, într-o conferință de presă la sfârșitul săptămânii trecute, s-a dovedit a fi o cacialma – spune Daniel Cristian Stan.

„Am crezut că răspund unei propuneri serioase, nu unei miștocăreli ieftine. Candidatul PNL și circul din jurul lui au crezut că mă sperie cacealmaua pe care au lansat-o cu dezbaterea electorală. Or fi crezut, în capul lor, că voi refuza și au motiv să facă puțină gălăgie. Ghinion!

Am acceptat și le-am spus că aștept detaliile. Atunci, au dus subiectul în derizoriu. Drept pentru care le spun și acum că sunt niște impostori, niște neserioși care-i tratează pe târgovișteni cu dispreț și superioritate. O dezbatere nu poate avea loc într-un șantier deschis, pentru că ar fi ilegal, contrar normelor de protectie a muncii etc. Dar pentru PNL nu e deranjant să fii în ilegalitate. Eu nu-mi permit asta. Eu nu-mi permit să fac mișto de locutorii orașului pe niciun subiect. Dacă așa cred ei că vor câștiga voturi, vor avea o mare surpriză duminica viitoare”, spune primarul Daniel Cristian Stan – candidat PSD pentru un nou mandat.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Citește în continuare

ALEGERI

USR PLUS, 10 obiective pentru Târgovişte

Publicat

pe

Dan Mărgărit, candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, și echipa de consilieri ai Alianței (poziția 6 pe buletinul de vot) vin în fața alegătorilor cu 10 obiective clare, menite să schimbe orașul.

1. Atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților și eliminarea diferențelor dintre cartiere

2. Sănătatea, un domeniu prioritar. Un spital municipal nou. Depolitizare!

3. Fără hoție în administrația publică. Transparență, digitalizare și depolitizare. Implementarea sistemului european de management anti-mită

4. Dezvoltare economică echilibrată, bazată pe atragerea de investitori și încurajarea antreprenoriatului

5. Educație echitabilă și de calitate. Program de dotare și modernizare a școlilor, platforme și pregătire digitală pentru profesori și elevi. Program after school și program masă caldă pentru elevi. Un sistem de burse pentru performanță și unul pentru burse sociale.

6. Extinderea zonei metropolitane a Târgoviștei. O centură ocolitoare a orașului. Sistem de piste de biciclete care să lege toate cartierele

7. Piețe moderne pentru producătorii locali. Încurajarea consumului de alimente produse în Dâmbovița

8. Un oraș verde, în care să trăim sănătos. Extinderea spațiilor verzi. Un parc nou și perdele de arbori în jurul orașului. Valorificarea potențialului de agrement al râului Ialomița

9. Mediul – casa noastră. Colectare selectivă a deșeurilor. Înființarea unui centru permanent de colectare a deșeurilor provenite din construcții și a deșeurilor de mari dimensiuni

10. Conectarea Târgoviștei la programe europene pentru dezvoltarea turismului cultural și a tradițiilor locale. Proiecte de conservare și reabilitare a patrimoniului multi-cultural târgoviștean.

Material realizat la comanda Uniunii Salvați România, parte a Alianței USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!