Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Primarii, mercenari în slujba politicienilor?!

Publicat

pe

Sunt bulversat, trist, din cauza faptului că, pe scena politică, în loc să asistăm în această perioadă la un joc al ideilor, al programelor și proiectelor, al confruntărilor decente, realiste, exemple vii de comunicare politică adevărată, vedem cum se țes intrigi abjecte, cum se aruncă troaca de gunoi în mijlocul lumii, iar politicienii, ca găinile, zgârmuie în ea în căutarea adevărului absolut, dar doar al lor!

M-a frapat și indignat totodată răspunsul conducerii PNL Dâmbovița la comunicatul PSD în care se preciza că mai marii județului și ai partidului cu fular galben umblă prin teritoriu pentru a-i agăța și târî în barca liberală pe primarii social democrați. Răspunsul liberalilor, să mă ierte domniile lor, nu are treabă cu politica, cu ideea de partid care ține la doctrină, cu cei care promovează cu har și dedicație liberalismul.

Cum să spui că primarii nu sunt proprietatea unui partid și că, până la urmă, și-au făcut și ei analiza la final de mandat și au considerat că e mai bine la PNL? Măi să fie! Adică, ce doctrină, ce spirit liberal, toți suntem o apă și un pământ! Putem sări oricând dintr-o barcă în alta! Azi ești de stânga, social-democrat, mâine ești mândru liberal. Și să-mi zică mie cineva că într-o astfel de situație, curat-murdară, mai contează interesul comun. De asta am ajuns unde am ajuns, fiindcă nu există seriozitate, caracter și responsabilitate. Cei care dau apă la diluarea până la zero a politicii românești sunt chiar liderii partidelor care, orgolioși, ambițioși, din dorința de a-și distruge adversarul, fac cele mai negre și mizerabile concesii. Manevre care distrug esența democrației, ideea de partid, de doctrină și bulversează grav cetățeanul. Dar când interesul o cere, ce mai contează…

Primarii, pentru politicieni, traducem din mesajul liberal, sunt doar niște vectori de imagine, niște mobile capabile să aducă multe voturi, să schimbe orânduirea după cum le este voia. Așa că, ce mai contează dacă migrează de la un partid la altul acești doctori ai votului.

Prezentăm mai jos o mostră de cinism și gândire liberală care pe mine unul m-a lăsat cu gura căscată.

„Primarii nu sunt proprietatea nimănui, iar dacă la sfârșitul unui mandat și-au făcut o analiză a activității lor și a nevoilor comunității și au decis ca pentru un nou ciclu electoral să se alăture echipei PNL, să știți că nu înseamnă că sunt lași, hoți sau trădători”!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT