Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Primarul municipiului Târgoviște, apel către toți competitorii electorali

Publicat

pe

Suntem în perioada de precampanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie. În acest context, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a lansat, astăzi, un apel către toți competitorii, să respecte legislația în vigoare cu privire la publicitatea stradală.

„Nu este cazul să transformăm orașul într-un circ ambulant, prin tot felul de mesaje, tot felul de poze, tot felul de bannere, tot felul de mash-uri puse inclusiv în zonele de protecție istorică.

Mijloacele de publicitate electorală sunt puse, indiferent că sunt pe domeniu public sau privat, numai cu avizul administraţiei publice locale și cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare care impun un anumit formalism. De asemenea, trebuie să ținem cont de cele trei zone de protecție, în care amplasarea mijloacelor de publicitate electorală se face cu restricții destul de dure, în sensul că, spre exemplu, în vatra orașului nu sunt admise asemenea mijloace de publicitate electorală.

De câțiva ani, de când la nivelul municipiului Târgoviște a fost aprobat Regulamentul privind publicitatea stradală, ați observat că există o anumită rigoare, ați văzut că orașul nu mai este împânzit de tot felul de bsnnere, de tot felul de mash-uri, care mai de care mai țipătoare, care ies în evidență.

Fac apel către toți competitorii electorali să respecte cadrul legal în vigoare. Amenda poate ajunge la 10.000 de lei pentru fiecare mijloc de publicitate electorală amplasat ilegal și nu vom ezita să aplicăm legea.

Fac aceste mențiuni pentru a evita niște discuții inutile. Sper să se înțeleagă situația. Trebuie să respectăm legea, indiferent de interesul politic și electoral pe care îl avem și să ne supunem unor reguli în vigoare”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. L-au votat masiv pe primarul… mort de două săptămâni!

Publicat

pe

Suntem o țară unde campaniile electorale, alegerea celor care să ne reprezinte, care să ne decidă viitorul sunt încă tratate în bășcălie, sunt considerate de marea majoritate a fi competiții și atât. Concursuri de tipul care este mai tare în scos la vot poporul. Totul se desfășoară nu după conștiință, cultură politică, interes democratic, aplecare asupra treburilor țării. Se merge la calcul exact sau la exaltare supremă. Vezi cazurile candidaților care au ajuns primari din dorința oarbă, iologică și neproductivă a unor categorii de mase de a pune cu orice preț la conducere pe cineva chiar dacă este o mătăluță sau care abia ieri-alaltăieri s-a dat jos din avionul de Paris, unde a trăit liniștit bine mersi.

Dar ceea ce a întrecut orice măsură, dovedind încă o dată că alegerile sunt tratate de o bună parte a electoratului ca pe un joc, ca pe o rutină banală, nu ca pe un act al conștiinței și interesului comun suprem, cum am mai spus-o, s-a întâmplat într-o localitate din județul Olt. La Deveselu. Comună cunoscută și prin celebrul scut antirachetă. Unul dintre candidații pentru funcția de primar în această localitate a murit un timpul campaniei electorale. A făcut omul infarct. Destinul. Cetățenii comunei, probabil impresionați de această tragedie, mai ales că era edilul în funcție și principalul lor favorit, în ziua alegerilor l-au votat pe decedat! Și nu așa, oricum. A fost un vot masiv! Concluzia: atât înțelege uneori electoratul din aceste jocuri politice, din necesitatea de a fi responsabil. Acum, conform legii, fiindcă au fost sentimentali, la Deveselu vor trebui organizate din nou alegeri. Așa se întâmplă când nu îți pasă și vrei să te conducă și un mort…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!