Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Ionel Petre, candidatul ALDE pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, va fi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, la alegerile din 27 septembrie. Ionel Petre este un politician abil, cu discursul la purtător, bun comunicator, spontan, capabil de a ieşi din orice situaţie dificilă, fapt dovedit şi experimentat în desele sale apariţii publice atât în presa locală cât şi în cea naţională.

Petre a primit încredere din partea conducerii ALDE, fiind considerat un vector important de imagine, folosit în confruntările cu adversarii politici sau pentru a comenta pe posturile de televiziune diferite situaţii din viaţa socio-economică şi politică a ţării. Ideiile şi proiectele expuse de-a lungul timpului de Ionel Petre sunt realiste, demne de a fi luate în seamă şi materializate. Dar acest lucru nu prea se poate face din postura de reprezentant al opoziţiei.

Candidatura lui Ionel Petre pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa reprezintă un test important pentru ALDE şi pentru liderul judeţean. Un câştig pentru democraţie. Este greu să poţi spune că vei câştiga Consiliul Judeţean într-un teritoriu roşu, dominat de structurile puternice, bine poziţionate şi dotate logistic şi uman ale PSD, pe de-o parte, iar de cealaltă de PNL care nu stă la fel bine ca social-democraţii la organizare teritorială şi fond uman, dar care are atuul aflării la putere.

Ionel Petre, consecvent aşa cum îl ştim, bun comunicator și organizator, stăpân pe verb, şi înconjurat de câţiva oameni valoroşi, poate să facă un scor bun, care să ridice ALDE, partid care, până acum, nu a reuşit să iasă din umbra marilor formaţiuni politice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!