Connect with us

ALEGERI

Ionel Petre, candidatul ALDE pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Publicat

pe

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, va fi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, la alegerile din 27 septembrie. Ionel Petre este un politician abil, cu discursul la purtător, bun comunicator, spontan, capabil de a ieşi din orice situaţie dificilă, fapt dovedit şi experimentat în desele sale apariţii publice atât în presa locală cât şi în cea naţională.

Petre a primit încredere din partea conducerii ALDE, fiind considerat un vector important de imagine, folosit în confruntările cu adversarii politici sau pentru a comenta pe posturile de televiziune diferite situaţii din viaţa socio-economică şi politică a ţării. Ideiile şi proiectele expuse de-a lungul timpului de Ionel Petre sunt realiste, demne de a fi luate în seamă şi materializate. Dar acest lucru nu prea se poate face din postura de reprezentant al opoziţiei.

Candidatura lui Ionel Petre pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa reprezintă un test important pentru ALDE şi pentru liderul judeţean. Un câştig pentru democraţie. Este greu să poţi spune că vei câştiga Consiliul Judeţean într-un teritoriu roşu, dominat de structurile puternice, bine poziţionate şi dotate logistic şi uman ale PSD, pe de-o parte, iar de cealaltă de PNL care nu stă la fel bine ca social-democraţii la organizare teritorială şi fond uman, dar care are atuul aflării la putere.

Ionel Petre, consecvent aşa cum îl ştim, bun comunicator și organizator, stăpân pe verb, şi înconjurat de câţiva oameni valoroşi, poate să facă un scor bun, care să ridice ALDE, partid care, până acum, nu a reuşit să iasă din umbra marilor formaţiuni politice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT