Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Radu Popa: Demnitatea a fost excavată din curtea PNL Dâmboviţa, altfel nu ar suporta un sef ca dl. Guran!

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, cunoscut și ca un excelent jurnalist, analist fin și bun indicator al respectului față de democrație, nu putea să nu-i răspundă liderului PNL Dâmboviţa, Virgil Guran – consilier de bază al premierului Orban. Ba mai mult, președintele liberal care, nu de puține ori, a spus că respectă opiniile jurnaliștilor, ale politicienilor și că nu are de gând să se răzbune vreodată invocând delictul de opinie, afirmă aproape amenințător că cele spuse de Radu Popa în cadrul unei conferințe de presă nu pot fi lăsate nesancționate atât la nivelul comunicării publice, cât și la cel al răspunderii penale. Este evident că domnul Virgil Guran s-a schimbat. Probabil funcția de la București, un fel de Machiavelli al actualei guvernării, a produs mutații în gândirea liderului PNL Dâmboviţa. Ba chiar am observat că i-a dispărut calmul și echilibrul plăcut cu care ne încântase când a descălecat în județul Dâmbovița.

Radu Popa a răspuns rapid, pe pagina sa de Facebook, într-un stil destins și cu umor, amenințărilor dure, parcă nemaiîntâlnite până acum prin politica românească, mai ales în perioade de campanii electorale, când, se știe spiritele se mai infierbântă.

„Mi-a răspuns șefuțul asociației șomerilor refugiați la liberali. A dat un text arid, o compunere scrisă de un băiat fără talent, pe care ei au poreclit-o ”Comunicat de presă”. Autorul pare un tip cam năuc, căruia îi umblă gândurile prin cap precum trenurile și din când în când le mai auzi cum fluieră spulberând orice idee. Linia textului ne dezvăluie că autorul are un vid de memorie în spatele frunții, acolo unde orice gând mai sprinten se ridică la putere și face cu individul tot ce vrea. Așa se explică cum dl. Guran îmi transmite că mă va da în judecată. Sunt profund emoționat, chiar îmi aplaudă picioarele de emoție. Dar îi spun acestui comando de plăci dentare care e PNL DB și rămas ascuns după semnatar că românii sunt mai inteligenți decât îi cred ei.

Când dl. Guran vobește despre seriozitate toți copacii din curtea Spitalului de Psihiatrie Voila râd în hohote. Dl. Guran a fost vecin cu ei pe vremea când îl căuta Justiția să-l aresteze iar el era diagnosticat cu ”Tulburarea Psihotică”. S-a refugiat într-unul din saloane și s-a ascuns sub pat. Când se aprindea lumina, îi clănțănea demnitatea de frică. Teroarea îi cucerise mințile. Noaptea se spovedea unei chiuvete iar dimineața îl găsea ocupat: transmitea unui burlan diverse ordine de luptă, crezându-se Napoleon de Pitești. De aici, de la poarta Spitalului Voila, a fost ridicat, însă, de poliţiştii care puneau în executare mandatul de arestare preventivă emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Astăzi, într-un acces de umor involuntar, același tip pretinde seriozitate și onorabilitate. Dar Demnitatea, această aspirație universală mai presus de orice nume propriu, a fost excavată din curtea PNL. Altfel, nu ar suporta un șef ca dl. Guran.

Azi, când același domn Guran vorbește despre onoare, contabilul său râde și el în hohote. E firma pe care procurorii au stabilit că același domn Guran a făcut evaziune fiscală. Azi, el este consilierul primului ministru pentru un domeniu în care nu a scris 7 pagini. Ce ironică e viața cu unii dintre noi: să fii fugărit de procurori pentru evaziune fiscală, să te internezi într-un spital de nebuni ca să scapi de pușcărie și azi să ocupi o funcție în Guvern. Ce specialiști veritabili conduc țara asta! Probabil că e unul dintre cei care știu aria cercului, competent până la ultimul cent dar incapabil să explice cum a ajutat el Dâmbovița de când i se lăfăie funcția prin Guvern. Câte proiecte pentru comunitate ați livrat? ZERO. Ce plan de sprijin aveți pentru comunitatea locală? ZERO. Ce măsuri concrete pentru salvarea locurilor de muncă ați pregătit? ZERO. Dar ce plan pentru crearea unor noi locuri de muncă în Dâmbovița aveti? ZERO. Singurii șomeri din județ care au fost angajați după venirea PNL la guvernare sunteți dvs și vânzătorul de lozuri și integrame cu care bea berea Țuțuianu când vrea să râdă de voi, Grozav de inutil pentru comunitatea locală și el ca și dvs.

În rest, rămâne cum am stabilit: sunteți o gașcă de profitori ai tranziției care vă folosiți de pârghiile puterii ca să amăgiți primari și alți șefi din administrația județeană. Azi, lângă voi au venit și toți parveniții politicii, speculanții unor contexte politice, personaje vopsite în mai multe culori în goana lor spre parvenire și care azi sunt parcați în funcții călduțe, eventual, în așteptarea altui USL care să le spele incompetența dar și niște tinichele alungate de SRI ptr vinovății cu euroi prin off-shoruri. Cu ei în preajmă, vă imaginați tot un Napoleon de Pitești și amenințați primarii PSD. Nu puteți câștiga meciul ăsta pentru că ”împotriva adevărului nimeni nu are nici o putere”.

Iar celor care rămân cu demnitatea intactă și nu vă răspund la invitații dvs le replicați într-un stil stalinist, asmuțind Poliția, Prefectul și alte deconcentrate pe ei. Iar pe unii îi amenințați dvs, personal. Vă răspund eu în numele lor: NU NE TEMEM! NU SUNTEȚI ETERNI! VEȚI RĂSPUNDE PENTRU FIECARE ABUZ PE CARE ÎL COMITEȚI AZI, FOLOSIND POLIȚIA ȘI CELELALTE INSTITUȚII ALE STATULUI. VEȚI DA SOCOTEALĂ PENTRU FIECARE AMENINȚARE!

Au mai fost și alții, înaintea dvs care credeau că Reichul durează 1000 de ani. Și, într-o zi care nu anunța nimic, într-o liniștită după-amiază de vară ca asta, intangibilul Portocală a ajuns în arest. Pentru ce? Fix pentru abuz și pentru instigare la abuz. Acum scrie. Aviz amatorilor care cred că șmecheria e pe carnet de partid”, i-a răspuns Radu Popa președintelui PNL Dâmbovița – Virgil Guran.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Echipa PSD este total la dispoziția dâmbovițenilor

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban, președinta femeilor social-democrate târgoviștene, mulțumește electoratului dâmbovițean, tuturor cetățenilor acestui județ care au crezut în continuare în PSD, în forța acestui partid, în aplecarea reprezentanților social-democrați asupra tuturor problemelor cu care se confruntă oamenii. Dâmbovițenii au fost alături de PSD fiindcă știu că liderii acestei formațiuni politice au construit pentru prezent și pentru viitor. Proiectele demarate și duse la capăt de administrațiile social-democrate se văd la tot pasul. Sunt moneda forte a încrederii.

„Echipa PSD Dâmboviţa şi-a dovedit încă o dată forţa, unitatea şi profesionalismul, chiar dacă am traversat o perioadă dificilă în ultimii ani.

Mulţumesc pentru participarea şi votul vostru, dat modernizării judeţului, municipiului Târgovişte şi altor 62 de localităţi dâmboviţene unde au fost aleşi primari PSD. Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviştei, Cristian Stan, toţi primarii şi aleşii noştri locali constituie garanţia solidă a obţinerii rezultatelor propuse pentru dezvoltarea judeţului!

Am muncit mult în această campanie electorală şi le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în eforturile noastre, deoarece dâmboviţenii au apreciat proiectele importante realizate de PSD pentru oameni.

Scrutinul de duminică responsabilizează noua conducere a Consiliului Judeţean, primarii, consilierii noştri locali şi judeţeni să răspundă aşteptărilor dumneavoastră în ceea ce priveşte investiţiile ce vor fi realizate în următoarea perioadă, în scopul creşterii bunăstării oamenilor şi a creării condiţiilor optime de trai în fiecare comunitate.

Echipa PSD a dovedit că este la dispoziţia dâmboviţenilor, iar implicarea noastră va fi totală şi de acum înainte.

Sunt încrezătoare că vom avea o campanie electorală cel puţin la fel de pozitivă şi pentru alegerile parlamentare, unde ne dorim să depăşim scorul obţinut la scrutinul de duminică!

Mulţumesc tuturor celor care ne-au acordat votul lor şi îi felicit pe câştigători şi pe toţi colegii din PSD Dâmboviţa pentru munca depusă în această campanie electorală”.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!