Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Clanurile de interlopi trebuie ținute în frâu, nu păzite la funeralii!

Publicat

pe

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmbovița, într-un text publicat pe Facebook, deplânge soarta polițiștilor români care, în afară de faptul că sunt dotați necorespunzător, au început să fie folosiți și la tot soiul de misiuni ciudate, care nu concordă deloc cu demnitatea și statul lor. Au ajuns oamenii legii, spune Ionel Petre, să facă de pază la înmormântările interlopilor.

„Am asistat zilele trecute la o situație care a depășit cu mult limita bunului simț, paza cu polițiști foarte bine echipați la funeraliile unui interlop, pe la căpătâiul căruia au trecut sute sau chiar mii de oameni, în contextul în care sunt atâția români care nu și-au putut lua rămas bun de la cei dragi, pentru că au respectat restricțiile impuse de autorități. Păi, asta este treaba autorităților, să păzească un defunct?

Acum, ni se prezintă un caz desprins parcă din filmele de acțiune în care sunt prezentate scene din istorie: niște scandalagii au tăiat cu coasa doi polițiști, în comuna Văcărești-Dâmbovița. Atenție, polițiști echipați cu pistoalele antice Carpați, pe care le-au folosit în ultimul ceas, văzând că viața le este pusă în pericol. Legislația în vigoare, relativă și cu foarte multe semne de întrebare, îi ține pe polițiști „departe” de arma legată la brâu. Majoritatea preferă să rezolve cazurile fără să scoată pistolul, decât să stea prin tribunale la procesele intentate pentru uzul de armă, procese în care sunt singuri în fața societății. De ce nu sunt susținuți oamenii din subordine, atunci când sunt nevoiți să salveze vieți omenești sau propriile vieți în fața infractorilor, care nu au niciun Dumnezeu? Mai mult decât atât, unde sunt noile pistoale Beretta, promise de ministrul Vela? Doar s-a pozat cu ele, iar reprezentanții legii sunt expuși în fața infractorilor cu mâinile goale?

Cum sunt posibile astfel de situații în secolul XXI? Ce s-a întâmplat cu respectul în fața autorităților? Vi se pare normal, domnule Ministru, să sară localnicii amețiți de aburii alcoolului la polițiști, așa cum sar la cei din anturajul lor? Vi se pare normal ca polițiștii să nu mai aibă niciun cuvânt de spus în fața cetățenilor? Este doar vina voastră, domnilor! Nu angajați doar persoane bine pregătite în domeniu, care să cunoască și să aplice legile ca la carte, ci vă mulțumiți să ocupați posturile cu oricine se încadrează în puținele cerințe pe care le aveți. Pregătirea agenților este precară și parcă se face pe repede înainte, deloc eficient.

Cei care sunt obișnuiți să încalce legea au identificat aceste puncte slabe și se pare că profită din plin de ele. Să nu mai vorbim că polițiștii se tem să folosească armele din dotare, pentru că imediat sunt arătați cu degetul că au făcut abuzuri. Nu sunt normale aceste situații și trebuie stopate imediat. Comportați-vă conform funcțiilor și gradelor deținute! Sunteți autoritățile care trebuie să vegheze la siguranța românilor! Faceți-vă datoria! Clanurile de interlopi trebuie ținute în frâu și pedepsite conform faptelor pe care le fac, nu păzite la funeralii! Treziți-vă! Societatea are nevoie de siguranță”!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Echipa PSD este total la dispoziția dâmbovițenilor

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban, președinta femeilor social-democrate târgoviștene, mulțumește electoratului dâmbovițean, tuturor cetățenilor acestui județ care au crezut în continuare în PSD, în forța acestui partid, în aplecarea reprezentanților social-democrați asupra tuturor problemelor cu care se confruntă oamenii. Dâmbovițenii au fost alături de PSD fiindcă știu că liderii acestei formațiuni politice au construit pentru prezent și pentru viitor. Proiectele demarate și duse la capăt de administrațiile social-democrate se văd la tot pasul. Sunt moneda forte a încrederii.

„Echipa PSD Dâmboviţa şi-a dovedit încă o dată forţa, unitatea şi profesionalismul, chiar dacă am traversat o perioadă dificilă în ultimii ani.

Mulţumesc pentru participarea şi votul vostru, dat modernizării judeţului, municipiului Târgovişte şi altor 62 de localităţi dâmboviţene unde au fost aleşi primari PSD. Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviştei, Cristian Stan, toţi primarii şi aleşii noştri locali constituie garanţia solidă a obţinerii rezultatelor propuse pentru dezvoltarea judeţului!

Am muncit mult în această campanie electorală şi le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în eforturile noastre, deoarece dâmboviţenii au apreciat proiectele importante realizate de PSD pentru oameni.

Scrutinul de duminică responsabilizează noua conducere a Consiliului Judeţean, primarii, consilierii noştri locali şi judeţeni să răspundă aşteptărilor dumneavoastră în ceea ce priveşte investiţiile ce vor fi realizate în următoarea perioadă, în scopul creşterii bunăstării oamenilor şi a creării condiţiilor optime de trai în fiecare comunitate.

Echipa PSD a dovedit că este la dispoziţia dâmboviţenilor, iar implicarea noastră va fi totală şi de acum înainte.

Sunt încrezătoare că vom avea o campanie electorală cel puţin la fel de pozitivă şi pentru alegerile parlamentare, unde ne dorim să depăşim scorul obţinut la scrutinul de duminică!

Mulţumesc tuturor celor care ne-au acordat votul lor şi îi felicit pe câştigători şi pe toţi colegii din PSD Dâmboviţa pentru munca depusă în această campanie electorală”.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!