Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Neli Ion, singura femeie care candidează pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște

Publicat

pe

Președinta Organizației Dâmboviţa a Partidului Ecologist Român, Neli Ion, și-a anunțat astăzi, 14 august 2020, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. Este, cel puțin până în prezent, singura femeie înscrisă în această cursă electorală.

Neli Ion a plecat din PNL, partid aflat la guvernare, pentru a se implica într-un proiect politic pornit de la zero, din dorința de a le arăta oamenilor că și în România se poate face politică altfel și îi cheamă alături pe toți cei care au idei și vor să schimbe societatea în care trăim. Stând pe margine, îi lăsăm pe alții să ne conducă viața!

„Am plecat din PNL la 1 martie 2020, când mi-am dat demisia din funcția de consilier local municipal, din funcția de consilier juridic la Senat și din membru al PNL. Nu am fost niciodată la un alt partid. Sunt înscrisă în PD din 1996, partid care, de-a lungul timpului și-a schimbat denumirea: PD, PDL, PNL.

Nu am plecat la ciolan, așa cum s-a comentat pe Facebook. Pentru cei care nu sunt foarte bine informați, vreau să spun că am plecat la 1 martie dintr-un partid – PNL – care era și este la guvernare, cu un procent, la momentul respectiv, de 40% și am venit la Partidul Ecologist Român, un partid care nu exista pe piața politică și avea un procent de 1%. Eu cred că trebuie să ai mult curaj să pleci pentru un proiect de la zero, pe care să-l dezvolți într-un timp atât de scurt și mai cred că unde am venit eu, de fapt, ciolanul nu există.

Nu am plecat la Partidul Ecologist Român pentru că nu mă băga cineva în seamă în politică. Am avut funcții de conducere. Am fost președinte la organizația de femei, am fost preşedinte la PNL Târgovişte, am fost vicepreşedinte în birourile județene ale PNL Dâmboviţa, am avut trei mandate de consilier județean, am avut un mandat de consilier local municipal. Știu administraţie și știu să fac politică.

Am nevoie, în proiectul în care am plecat, de cetățeni. Partidul Ecologist Român nu și-a propus să facă promisiuni. Nu o să mă uit în ochii cetățeanului să mint că voi face nu știu ce proiecte, că voi aduce nu știu ce aeronave… Nu voi minți electoratul. Vreau transparență în administrație, vreau proiecte noi, vreau să accesez fonduri europene și voi continua proiectele aflate în derulare.

Nu voi face politică aruncând în stânga și în dreapta cu noroi. Nu voi face politică de scandal. Dar, nici nu o să tac atunci când colegii mei, candidați în diverse localități, sunt amenințați să renunțe, că își vor pierde serviciile, că li se vor face dosare penale, că le vor fi închise magazinele. Nu voi tolera astfel de situații. Voi expune în presă aceste cazuri și voi depune și plângeri penale. Vreau să ne luptăm corect, nu cu amenințări”, a declarat Neli Ion.

Candidata Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște își va prezenta proiectul politic într-o conferință de presă viitoare. Neli Ion are alături oameni care știu administraţie, dar și tineri care nu au mai făcut politică până acum.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!