Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Constantin Alexandru, pregătit să recâştige alegerile la Măneşti

Publicat

pe

Sunt localităţi în judeţ unde schimbarea conducerii administraţiei publice locale va interveni în data de 27 septembrie. Măneşti, cu siguranţă, nu se va înscrie pe această listă. Primarul Constantin Alexandru, reprezentant al PSD, a demonstrat în mandatul care tocmai se încheie că este edilul care a ştiut să lupte pentru comunitate, care a reuşit să materializeze o serie de proiecte importante şi care are pregătită o altă suită de investiţii gata de a intra în faza de lucru.

Astăzi – 14 august, Constantin Alexandru s-a înscris oficial în competiţia electorală din 27 septembrie. Împreună cu el intră în bătălia alegerilor locale o echipă forte de consilieri locali, oameni de vază ai localităţii, persoane cu responsabilităţi, gospodari, cetăţeni destoinici, în care musteşte dorinţa de a continua alături de actualul şi viitorul primar Constantin Alexandru dezvoltarea socio-edilitară a localităţii. De faţă la acest eveniment cu care ne întâlnim din patru în patru ani, a fost prezent şi Radu Popa – vicepreședinte PSD Dâmboviţa.

Candidații PSD pentru Consiliul Local Mănești: Nicolae Anton – inginer, actual viceprimar, Ana Ion – tehnician, Adrian Paul Geogescu – tehnician, Cristinel Mircea Tănase – maistru, Mihai Şuţa – mecanic, Bogdan Sanda – maistru, Aurelia Vopsaroiu – asistent farmacie, Valeriu Dumitrache – cântăreţ bisericesc, Aristotel Dogănoiu – administrator firmă, Gheorghe Neaga – funcţionar, Petre Dragomir – morar, Costel Bondac – mecanic, Ionuţ Plavie – inginer, Gabriela Butoi – tehnician, Laviniu Valimăreanu – inginer, Ion Adrian Tudor – mecanic, Lucian Baicu – tehnician.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!