Connect with us

ALEGERI

Constantin Alexandru, pregătit să recâştige alegerile la Măneşti

Publicat

pe

Sunt localităţi în judeţ unde schimbarea conducerii administraţiei publice locale va interveni în data de 27 septembrie. Măneşti, cu siguranţă, nu se va înscrie pe această listă. Primarul Constantin Alexandru, reprezentant al PSD, a demonstrat în mandatul care tocmai se încheie că este edilul care a ştiut să lupte pentru comunitate, care a reuşit să materializeze o serie de proiecte importante şi care are pregătită o altă suită de investiţii gata de a intra în faza de lucru.

Astăzi – 14 august, Constantin Alexandru s-a înscris oficial în competiţia electorală din 27 septembrie. Împreună cu el intră în bătălia alegerilor locale o echipă forte de consilieri locali, oameni de vază ai localităţii, persoane cu responsabilităţi, gospodari, cetăţeni destoinici, în care musteşte dorinţa de a continua alături de actualul şi viitorul primar Constantin Alexandru dezvoltarea socio-edilitară a localităţii. De faţă la acest eveniment cu care ne întâlnim din patru în patru ani, a fost prezent şi Radu Popa – vicepreședinte PSD Dâmboviţa.

Candidații PSD pentru Consiliul Local Mănești: Nicolae Anton – inginer, actual viceprimar, Ana Ion – tehnician, Adrian Paul Geogescu – tehnician, Cristinel Mircea Tănase – maistru, Mihai Şuţa – mecanic, Bogdan Sanda – maistru, Aurelia Vopsaroiu – asistent farmacie, Valeriu Dumitrache – cântăreţ bisericesc, Aristotel Dogănoiu – administrator firmă, Gheorghe Neaga – funcţionar, Petre Dragomir – morar, Costel Bondac – mecanic, Ionuţ Plavie – inginer, Gabriela Butoi – tehnician, Laviniu Valimăreanu – inginer, Ion Adrian Tudor – mecanic, Lucian Baicu – tehnician.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT