Connect with us

ALEGERI

Emanuel Spătaru, start pentru un nou mandat de primar al comunei Răzvad

Publicat

pe

Primarul comunei Răzvad, județul Dâmbovița, Emanuel Spătaru, și-a depus, astăzi – 14 august 2020, candidatura pentru un nou mandat, împreună cu echipa sa pentru Consiliul Local.

„Suntem la finalul a patru ani în care am reușit să facem foarte multe lucruri bune pentru comuna Răzvad. Suntem o echipă mai ambițioasă decât acum patru ani și îi rugăm pe cetățeni să aibă în continuare încredere în noi și să ne fie alături în toate proiectele pe care le avem de parcurs. De asemenea, le mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat în acești patru ani. Succesul va fi cu siguranță de partea echipei PSD.

Sigur, este o perioadă de campanie electorală, în care unii ne atacă, spunând lucruri nu tocmai frumoase. Noi nu facem așa. Le urăm adversarilor politici să fie sănătoși. Din păcate, ei au râs de mine fiindcă m-am îmbolnăvit. Suntem o echipă de oameni tineri, determinați, serioși și, cred eu, vom avea rezultate mai bune. Dacă în acești patru ani, cu mai puțină experiență, am reușit să facem atâtea lucruri bune pentru Răzvad, în următorii patru ani, după ce am acumulat atâta experiență, vom face mai multe lucruri bune și mai repede”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.

Au fost prezenți la depunerea dosarelor cu semnăturile de susținere a candidaților PSD pentru comuna Răzvad (primar și consilierii locali) liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan – candidat pentru președinția Consiliului Județean Dâmboviţa, și actualul președinte al CJ – Alexandru Oprea.

„Le mulțumesc locuitorilor comunei Răzvad pentru încrederea pe care au arătat-o acum patru ani echipei PSD, o echipă care a demonstrat că poate să implementeze proiecte majore pentru comunitatea locală. Este o echipă puternică, o echipă tânără care va câștiga cu siguranță alegerile din 27 septembrie. Îi asigur pe cetățenii din comuna Răzvad că vom duce la bun sfârșit proiectele aflate în derulare și vom iniția și alte investiții pentru Răzvad și pentru județul Dâmbovița”, a spus deputatul Corneliu Ștefan – preşedintele PSD Dâmbovița și candidatul pentru CJ.

La rândul său, actualul președinte al Consiliului Județean Dâmboviţa – Alexandru Oprea a punctat că locuitorii comunei Răzvad au făcut cea mai bună alegere în urmă cu patru ani și i-a îndemnat să meargă mai departe pe mâna echipei primarului Emanuel Spătaru.

„Sunt mândru că am condus această organizație comunală și cred că rezultatele s-au văzut. În urmă cu patru ani, veneam cu un candidat la Primăria Răzvad extrem de tânăr, un om în care eu am avut încredere și care a demonstrat că a făcut ceea ce trebuia să facă pentru comuna Răzvad. Emi a venit atunci cu un slogan de campanie extrem de curajos – Împreună construim viitorul! – și le vorbeam oamenilor din Răzvad despre faptul că ne doream să se vorbească despre Răzvad ca despre o comună europeană. Munca din acești patru ani se vede. Ce am promis s-a întâmplat”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT