Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Emanuel Spătaru, start pentru un nou mandat de primar al comunei Răzvad

Publicat

pe

Primarul comunei Răzvad, județul Dâmbovița, Emanuel Spătaru, și-a depus, astăzi – 14 august 2020, candidatura pentru un nou mandat, împreună cu echipa sa pentru Consiliul Local.

„Suntem la finalul a patru ani în care am reușit să facem foarte multe lucruri bune pentru comuna Răzvad. Suntem o echipă mai ambițioasă decât acum patru ani și îi rugăm pe cetățeni să aibă în continuare încredere în noi și să ne fie alături în toate proiectele pe care le avem de parcurs. De asemenea, le mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat în acești patru ani. Succesul va fi cu siguranță de partea echipei PSD.

Sigur, este o perioadă de campanie electorală, în care unii ne atacă, spunând lucruri nu tocmai frumoase. Noi nu facem așa. Le urăm adversarilor politici să fie sănătoși. Din păcate, ei au râs de mine fiindcă m-am îmbolnăvit. Suntem o echipă de oameni tineri, determinați, serioși și, cred eu, vom avea rezultate mai bune. Dacă în acești patru ani, cu mai puțină experiență, am reușit să facem atâtea lucruri bune pentru Răzvad, în următorii patru ani, după ce am acumulat atâta experiență, vom face mai multe lucruri bune și mai repede”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.

Au fost prezenți la depunerea dosarelor cu semnăturile de susținere a candidaților PSD pentru comuna Răzvad (primar și consilierii locali) liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan – candidat pentru președinția Consiliului Județean Dâmboviţa, și actualul președinte al CJ – Alexandru Oprea.

„Le mulțumesc locuitorilor comunei Răzvad pentru încrederea pe care au arătat-o acum patru ani echipei PSD, o echipă care a demonstrat că poate să implementeze proiecte majore pentru comunitatea locală. Este o echipă puternică, o echipă tânără care va câștiga cu siguranță alegerile din 27 septembrie. Îi asigur pe cetățenii din comuna Răzvad că vom duce la bun sfârșit proiectele aflate în derulare și vom iniția și alte investiții pentru Răzvad și pentru județul Dâmbovița”, a spus deputatul Corneliu Ștefan – preşedintele PSD Dâmbovița și candidatul pentru CJ.

La rândul său, actualul președinte al Consiliului Județean Dâmboviţa – Alexandru Oprea a punctat că locuitorii comunei Răzvad au făcut cea mai bună alegere în urmă cu patru ani și i-a îndemnat să meargă mai departe pe mâna echipei primarului Emanuel Spătaru.

„Sunt mândru că am condus această organizație comunală și cred că rezultatele s-au văzut. În urmă cu patru ani, veneam cu un candidat la Primăria Răzvad extrem de tânăr, un om în care eu am avut încredere și care a demonstrat că a făcut ceea ce trebuia să facă pentru comuna Răzvad. Emi a venit atunci cu un slogan de campanie extrem de curajos – Împreună construim viitorul! – și le vorbeam oamenilor din Răzvad despre faptul că ne doream să se vorbească despre Răzvad ca despre o comună europeană. Munca din acești patru ani se vede. Ce am promis s-a întâmplat”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!