Connect with us

ALEGERI

Candidatul PSD pentru Primăria Găești pune preț pe digitalizarea administrației publice

Publicat

pe

Candidatul PSD pentru funcția de primar la Găești, Claudiu Cezar Popescu, vine în fața alegătorilor cu un program de dezvoltare care va scoate orașul din cenușiul în care se zbate în prezent și îl va plasa în rândul localităților europene, cu administrație publică transparentă și pusă cu adevărat în slujba cetățeanului.

Prin urmare, imediat ce va fi învestit că primar al orașului Găești, Claudiu Cezar Popescu va digitaliza serviciile publice administrative, pentru ca oamenii să aibă acces rapid la informațiile de care au nevoie, online, fără să meargă la Primărie și să aștepte la cozi. Și s-a văzut clar în această perioadă de pandemie cauzată de COVID-19 câtă nevoie este de digitalizare!

„Ca să ajungem la servicii de administrație publică de tip Smart, trebuie să gândim lucrul în format electronic ca fiind cel de bază, iar lucrul în format fizic ca fiind o soluție de redundanță/ de backup/ de pus la dispoziție pentru cei care nu se pot adapta la tehnologia informațională”.

Proiectele din categoria digitalizare propuse de candidatul PSD pentru Primăria Găești – Claudiu Cezar Popescu:

➡️ Crearea unei platforme digitale unice, în cadrul căreia va fi dezvoltat un spațiu de lucru online unde să fie integrate toate serviciile administrative și se vor promova mecanismele de identitate și semnătură digitală pentru cetățeni.

„Toate acestea sunt indispensabile pentru traiul în condițiile societății actuale și viitoare, și voi susține implementarea lor, în principal, prin fonduri europene și în parteneriat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României”.

➡️ Crearea de facilități fiscale și/sau materiale pentru tineri, în special, și pentru întreprinzătorii care dezvoltă tehnologii digitale și emergente.

➡️ Facilitarea dezvoltării condițiilor pentru desfășurarea lucrului de la distanță, pentru angajații din mediul public.

➡️ Atragerea și retenția forței de muncă, în corelare cu inițiativele tehnologice amintite.

➡️ Dezvoltarea de rețele wireless care să permită tuturor cetățenilor accesul gratuit la Internet, în spațiile publice, în zonele de agrement și de recreere.

➡️ Eliberarea online de decizii de impunere, certificat de atestare fiscală, și diverse adeverințe solicitate de instituții, precum și înscrierea online de documente de cumpărare/ înstrăinare proprietăți, și altele asemenea.

➡️ Dezvoltarea unui proiect de cadastru imobiliar digital online prin care orice cetățean să aibă acces la informații de interes public, la un click distanță.

➡️ Informatizarea tuturor sectoarelor de activitate ale Primăriei, precum și a tuturor celorlalte instituții subordonate acesteia, și stabilirea inter-conectivității între acestea și alte instituții (ANAF, OCPI, DSP, ANSVSA, ITM s.a.).

➡️ Asigurarea de servicii publice direct pe platforma online, astfel încât cetățenii orașului să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la Primărie pentru accesarea lor.

„Conceptul pe care l-am lansat – Găești Smart City – a fost deja preluat și de unii dintre contracandidații mei, ca principal punct al ofertei lor electorale. Nu pot decât să mă bucur, pentru că asta înseamnă că proiectul propus de mine este unul foarte bun și va fi implementat cu succes la Găești, imediat după alegeri. Este bine să gândim la fel, în folosul comunității noastre.

Eu am venit cu un proiect de implementare bine structurat, știu exact cum se poate transforma orașul nostru în Smart City, în foarte scurt timp, iar Consiliul Local va aproba, cu siguranță, investițiile necesare”, spune candidatul PSD pentru Primăria Găești – Claudiu Cezar Popescu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT